KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Matsällskapet Catering Konferens och Festvåning

Solna, Stockholms län
Matsällskapet – smakliga konferensmöjligheter!

I Bergshamra i Solna står Matsällskapets personal med slev och block i hand, redo att välkomna företag som söker en genomtänkt och välsmakande anläggning till konferensen. Det är en ren och ljus känsla som följer likt en röd tråd genom Matsällskapets drift – från det första välkomnande leendet till sista desserttallriken. Att delta i en konferens är mycket mer än att bara lyssna och lära. Matsällskapets recept på en en lyckad konferens är en kombination av ljusa ändamålsenliga lokaler, vällagad, väcker och välsmakande mat samt genuint intresserad och kompetent personal. Välkomna med er förfrågan!


3 lokaler med olika personlighet ger plats för tre olika konferenser på en gång på Matsällskapet. I Kapellet, vars vackra interiör ofta står värd för bröllop, tar upp till 120 personer i ett utrymme som andas i friska fläktar och ger generöst med plats för att sträcka ut benen. Starka Espresso är en modern lokal med plats för 50 mötesdeltagare i flera sittningar. I fina lilla Bönan sitter det lilla mötet ned med upp till 10 personer i gruppen.
Samtliga lokaler är handikappanpassade. Matsällskapet intresserade personal finns alltid på plats redo att göra varje konferens till en positiv upplevelse.

”Mat = sant!”
Mat är tveklöst en speciell liten skatt på Matsällskapet – namnet säger liksom det mesta! Det är knappast till förvåning att man älskar allt som har med måltider att göra här och att man använder all denna kärlek och passion till att skapa minnesvärda och attraktiva rätter för sina gäster.
”Mat = sant” säger man själva, och visst är maten något att se fram emot under konferensen i Solna! Här sparar inte kockarna på någonting, vare sig kreativitet eller talang. I delikata och avancerade kombinationer på menyn tar man fram det bästa ur varenda ingrediens som hamnar på tallriken! I vår restaurang med sjöutsikt serverar vi upp till 160 personer. Vi lägger stor vikt vid att servera hälsosam och vackert upplagd mat.


10 minuter från Stockholm
Bergshamra är väl omtalat för sin fina natur och närhet till både sjö och land. Det är lätt att ta sig med bil eller kommunala färdmedel till Matsällskapet och det tar endast 10 minuter med bil från Stockholm Central. Färdas ni med bil är parkeringen hos utan kostnad.

Miljövänlig konferens
Matsällskapet är sponsor av Naturskyddsföreningen och arbetar mycket för att minska sin miljöpåverkan så mycket som möjligt genom återvinning, lokala producenter samt ekologiska ingredienser.

NI är hjärtligt välkomna med er förfrågan!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Största lokal 80
Max restaurang 140
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bockholmsvägen 1/Himlabacken 4, 17078 Solna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Matsällskapet Catering Konferens och Festvåning
Faciliteter på Matsällskapet Catering Konferens och Festvåning

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Matsällskapet Catering Konferens och Festvåning kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Matsällskapet Catering Konferens och Festvåning
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 80
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE