KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Öråkers Gård

Kungsängen, Stockholms län
Konferera i unik miljö
På Öråkers Gård erbjuder vi er att konferera i en unik gårdsmiljö endast 30 minuter från Stockholm och Arlanda. Vi skräddarsyr alla upplägg och riktar oss till dig som önskar en upplevelse utöver det vanliga och där hållbarhet gärna får ta en plats på agendan.

Ladan
Konferera i gårdens gamla ladugård, numera omgjord till en modern mötesplats.
Här konfererar ni i gårdens café, äter lunch och fikar i inredningsbutiken eller ute med utsikt över de ekologiska odlingarna och våra gårdsdjur.

I och runt Ladan finns flera sällskapsytor med utrymme för separata möten och grupparbeten. Varför inte ett ta ett möte mitt bland odlingar med ankorna som era närmsta grannar.

Passar för sällskap upp till 20 personer.

Herrgården
I herrgården erbjuder vi en härlig hemma hos-känsla med möjlighet till självhushåll eller tillagade och serverade måltider. Möts och umgås i vackert inredda rum där gammal lantlig stil möter modern känsla. Som gäst disponerar ditt sällskap själva över hela herrgården och tillhörande poolområde.
I och runt herrgården finns många stora sällskapsytor med plats för möten, samtal och teamaktiviteter.

Passar för sällskap med upp till 10 personer.

Hållbar miljö och aktiviteter
På gården arbetar vi aktivt med miljön och är bl.a. med i ett pilotprojekt för Svensk Kolinlagring där olika metoder för att lagra koldioxid i jordbruksmarken utvärderas. Hösten 2021 påbörjas ett stort LONA projekt i samarbete med Upplands-Bro kommun för restaurering av strandängar och anläggning av våtmark. På gården finns även de svenska lantrasdjuren hedemorahöns, svensk blåanka och våra charmiga linderödsgrisar Maggie och Tina med sina kultingar.

Aktiviteter
Till våra gäster erbjuder vi, utöver sedvanliga konferensaktiviteter, inspirerande aktiviteter inom miljö & hållbarhet.

Gårdsvandring – Välkomna att följa med på en berikande promenad genom gårdens olika områden. Under vägen berättar vi om platsen, djuren och vårt ekologiska arbete. På gården och i dess omgivningar pågår många projekt och verksamheter som alla arbetar för en hållbar framtid och biologisk mångfald.

EM (Effektiva Mikroorganismer) - Vi berättar om vilka möjligheter de effektiva mikroorganismerna har på hälsan i jorden, vattnet, djuren och oss människor. Vi berättar också om hur ni som privatpersoner kan förbättra och stärka er närmiljö och ert immunförsvar med hjälp av EM. Samtidigt som ni är med och förbättrar klimatet.

Bokashi – Gör näringsrik jord av ditt matavfall. Med Bokashi minskar du utsläppen av klimatgaser samtidigt som du producerar både en levande jordförbättring och en flytande växtnäring, full med goda jordmikrober som sätter fart på tillväxten i din trädgård.

Andra aktiviteter specialkomponerade för gården:
Padel – På Popup Padel, 7 minuter från gården, arrangerar vi turnering eller privatlektion för dig och ditt sällskap.
Golf – Bo på herrgården och spela golf på Bro Hof Golf Club eller Bro-Bålsta Golfklubb som båda ligger ca 15 minuter från gården.
Laga middag tillsammans med gårdens kock – För sällskap upp till 10 personer.
Vin eller champagneprovning –Corentin de Trégomain, specialiserad på ekologiska viner från Frankrike, håller i aktiviteten där ni får både kunskap och härliga smakupplevelser.
Vad skiljer en diamant från en briljant? – Se, känn och lära er mer om diamanter, briljanten och vilka trender och fallgropar som råder.

Öråkers Gård, avskilt läge men ändå nära
Öråkers Gård ligger avskilt vid Mälarens kant, på halvön Lennartsnäs i Kungsängen. Endast 30 minuter till Stockholm och Arlanda.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 9
Antal bäddar 15
Största lokal 20
Max restaurang 25
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Öråker 1, 19693 Kungsängen
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Öråkers Gård
Faciliteter på Öråkers Gård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Öråkers Gård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Öråkers Gård
HOTELLRUM 9
MAX ANTAL BÄDDAR 15
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 20
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE