KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Tanums Gestgifveri

Tanumshede, Västra Götalands län
Ett viktigt möte kräver rätt omgivning och inramning. På Hotel Tanums Gestgifveri kan du njuta av närheten såväl till salta hav och små genuina fiskesamhällen som djupa skogar med röda stugor och öppna landskap. Sedan 1663 har vi tagit emot människor och delat med oss av vår gästfrihet. På gästgiveriet har kungligheter och många andra celebriteter under århundraden mötts till fest och möten i vardagen. Vad du än önskar har vi viljan och erfarenheten att guida er fram till bästa resultat. Hos oss får ni en egen konferensvärd som följer er från första kontakt till hemresa.


Login på Hotel Tanums Gestgifveri
Det vackra hotellet i herrgårdsstil erbjuder en avkopplande miljö som får en stressande vardag att kännas avlägsen. Tanums Gestgifveri har 27 hotellrum som ligger belägna i herrgården med alla bekvämligheter som dusch och WC, LCD-TV med kabel-TV, m.m. Trådlöst internet ingår givetvis utan extra kostnad.

Konferensrummen
Vi har 5 konferenslokaler och 7 grupprum, alla har renoverats med ny teknik och bekväma stolar. På hotellet hittar du lounge, bar och terrasser med vackra grönområden att vistas på. Miljön på Gestgifveriet inspirerar alla, allt i från det lilla
mötet till den stora konferensen.

Konferensens måltider
Välkomna till en av Sveriges äldsta restauranger. Vi vårdar och utvecklar de svenska mattraditionerna, men låter oss också inspireras av kök från andra delar av världen. Vi har 4 matsalar med plats mellan 8 och 70 personer. Vinkällaren är fylld med kvalitetsviner från hela världen och vår kunniga personal står för varm och professionell service. I vår anrika och prisbelönta restaurang blir du del av historisk puls och får uppleva färgsprakande matupplevelser.

Konferensens aktiviteter på Hotel Tanums Gestgifveri
Åk på Ostronsafari, fiska hummer, ge er ut på spännande djuphavsfiske eller ta en lugnare tur i skärgården. Vill man inte vara ute på havet går det fint att vandra längs med kusten eller åka på Hällristningsvandring, ett av världens kulturarv. Laga mat tillsammans i i Vitlycke museums bronsåldersby, förslagen på aktiviteter är lång och varierande!

Att åka till
Hotel Tanums Gestgifveri ligger i Tanum på Västkusten tre mil söder om Strömstad. Till Göteborg är det 13,5 mil, 17 mil till Oslo och drygt 50 mil till Stockholm.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 27
Antal bäddar 54
Största lokal 60
Max restaurang 145
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Apoteksvägen 1, 45731 Tanumshede
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Tanums Gestgifveri
Faciliteter på Hotel Tanums Gestgifveri

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Tanums Gestgifveri kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Tanums Gestgifveri
HOTELLRUM 27
MAX ANTAL BÄDDAR 54
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 60
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE