|
|
Antal rum | 40 |
Antal bäddar | 100 |
Största lokal | 150 |
Max restaurang | 120 |
Handikappvänligt | Ja |
Miljömärkt | Nej |
Spa | Nej |
|
|
Badtunna vedeldad |
Biljard |
Båtutflykter |
Chokladprovning |
Coverband |
Dryckesprovning vin |
Fotografering |
Fotojakten |
Golf |
Grillkväll |
Jakt |
Julbord |
Kajak |
Kanoter |
Kubb |
Lerduva laser |
Lerduva äkta |
Matlagning |
Matlagningskurs |
Motionsspår |
Musik/Spela in egen cd |
Musikunderhållning |
Qi-Gong |
Ridning |
Segling |
Tipspromenad |
Vedeldad badtunna |
|
|
Bastu |
Fri parkering |
Bar / Pub |
Internet i alla lokaler |
Sällskapsutrymmen |
Motionsspår |
Badtunna |
Handikappvänligt |
Allergisanerade rum |
Sjöveranda/Punchveranda |
Fåtöljkonferens |
Konferensaktiviteter |
Golf |
Teambuilding |
Rökfritt |
Uteservering/ veranda |
Biljard |
Trådlöst internet |
Trådlöst internet |
Hiss |
Dryckesprovningar |
|
|
|
Åhus Gästgivaregård
Ett av Skånes charmtroll bjuder in till historiska konferenser med hög gästmedvetenhet och vilja att göra dessa till lags. Mötet här får beblanda sig med ett värmande gemyt och vaggas till ro i gungan av gångna tidsåldrar, där känslan för medmänsklighet och gott värdskap lever kvar i varje hörn. Redan 1737 stod en gästgivaregård här och man kan därför pryda sin pallett med lång erfarenhet av människor möten. En gedigen anläggning som passar bra för möten som söker en gammalmodig tjuskraft till sin omgivning.
Logi
Glöm storstaden; glöm stress, jäkt och hets; andas lugnt och djupt och känn hur lugnet sprider sig. 30 rum med 63 bäddar totalt längtar efter att få ta hand om övernattande konferensgäster i jakt på god vila. En del blickar ut över den härliga Helge å som flyter förbi utanför, och andra har inretts med speciellt öga för gammaldags detaljer.
Lokaler
10 lokaler totalt med olika utformningar och storlek tar emot upp till 150 personer i största, Vinterträdgården. Konferera i mysig miljö där svunna tider får inspirera till framtidens lösningar, och skapar bra förutsättningar för produktiv samvaro i balans med avlastande komfort. Man kan även erbjuda nytänkande koncept som möten ute i naturen– fråga personalen så hjälper de till att skapa en unik konferens.
Mat & dryck
I köket på Åhus Gästis brinner passionen i takt med spisens hetta, och man låter säsongens skiftningar lägga in ett gott ord för vad som ska ingå i menyn. Sommar, vår, vinter och höst – alla har de sina egna specialiteter som man ska ta tillvara på så länge det går. Restaurangen vetter ut mot Helge å och skänker en inbjudande utsikt vid sidan av högklassig mat. På sommaren sitter man gärna på Verandan, där gräs och grönska får en ännu större del av upplevelsen. Man värnar om sitt skånska arv då man även kan duka upp för dignande gåsamiddag när tiden faller sig så.
Aktiviteter
Närhet till vatten och natur gör att utbudet på aktiviteter blir större än stort. Otaliga golfbanor ligger i närområdet, och den som gärna tar ett slag eller två behöver aldrig stå håglös inför detta. Havet erbjuder fantastiska möjligheter för minnesvärda nöjen såsom havsfiske och segling med mera. Åhus är ju även produktionsort för svenska stoltheten Absolut Vodka och självfallet ordnar man gärna smakprovning av dessa starka drycker, såväl som av vin, choklad och whisky.
Läge
Far 18 km österöver från Kristianstad så möter Åhus Gästis upp för kommande mötesdeltagare. Mitt i skånsk hjärtlighet med en förkärlek för vänlighet och god gästfrihet.
Övrigt
Det finns parkering både på gården och nära intill.
| | |
|
 | Få hjälp via telefon |
040-23 12 12 |
Ring för kostnadsfri bokningshjälp |
| |
| | |
|
|
 | KONTURS KUNDRATING |
|
Detaljerad kundrating avseende Åhus Gästgivaregård:
Om konferenslokalerna |
1) | Vad tyckte du om ljuset i konferenslokalen/lokalerna? | | 4,4 |
2) | Vad tyckte du om luften i lokalen/lokalerna? | | 4,0 |
3) | Vad tyckte du om tekniken i lokalen/lokalerna? | | 4,2 |
Om logirummen |
4) | Vad tyckte du om logirummet? | | 4,7 |
5) | Vad tyckte du om dusch och toalettutrymmet i ditt logirum? | | 4,3 |
6) | Vad tyckte du om städningen i logirummet? | | 5,0 |
7) | Vad tyckte du som sängen? | | 5,0 |
Om restaurang och kök |
8) | Hur skulle du vilja klassificera "köket"? | | 5,0 |
9) | Hur behandlades era särskilda önskemål för exempelvis allergiker? | | 5,0 |
Om servicen |
10) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande i samband med planeringen före konferensen? | | 4,8 |
11) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande vid ankomst? | | 5,0 |
12) | Hur uppfattade du servicen i matsalen? | | 5,0 |
13) | Hur uppfattade du servicen i och kring konferenslokalen/lokalerna (utrustning, teknik etc)? | | 4,8 |
Om helheten/prisvärdheten |
14) | Helheten - prisvärdheten Hur bedömer du, med hänsyn tagen till priset, anläggningen som helhet på en skala där 5 är mycket bra och 1 dåligt? | | 5,0 |
15) | Hur bedömer du anläggningens standard på en skala där 5 är högsta standard och 1 lägsta standard | | 4,2 |
|