KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 040-23 12 12
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Åhus Gästgivaregård

Åhus, Skåne län
Åhus Gästgivaregård

Ett av Skånes charmtroll bjuder in till historiska konferenser med hög gästmedvetenhet och vilja att göra dessa till lags. Mötet här får beblanda sig med ett värmande gemyt och vaggas till ro i gungan av gångna tidsåldrar, där känslan för medmänsklighet och gott värdskap lever kvar i varje hörn. Redan 1737 stod en gästgivaregård här och man kan därför pryda sin pallett med lång erfarenhet av människor möten. En gedigen anläggning som passar bra för möten som söker en gammalmodig tjuskraft till sin omgivning.

Logi
Glöm storstaden; glöm stress, jäkt och hets; andas lugnt och djupt och känn hur lugnet sprider sig. 30 rum med 63 bäddar totalt längtar efter att få ta hand om övernattande konferensgäster i jakt på god vila. En del blickar ut över den härliga Helge å som flyter förbi utanför, och andra har inretts med speciellt öga för gammaldags detaljer.

Lokaler
10 lokaler totalt med olika utformningar och storlek tar emot upp till 150 personer i största, Vinterträdgården. Konferera i mysig miljö där svunna tider får inspirera till framtidens lösningar, och skapar bra förutsättningar för produktiv samvaro i balans med avlastande komfort. Man kan även erbjuda nytänkande koncept som möten ute i naturen– fråga personalen så hjälper de till att skapa en unik konferens.

Mat & dryck
I köket på Åhus Gästis brinner passionen i takt med spisens hetta, och man låter säsongens skiftningar lägga in ett gott ord för vad som ska ingå i menyn. Sommar, vår, vinter och höst – alla har de sina egna specialiteter som man ska ta tillvara på så länge det går. Restaurangen vetter ut mot Helge å och skänker en inbjudande utsikt vid sidan av högklassig mat. På sommaren sitter man gärna på Verandan, där gräs och grönska får en ännu större del av upplevelsen. Man värnar om sitt skånska arv då man även kan duka upp för dignande gåsamiddag när tiden faller sig så.

Aktiviteter
Närhet till vatten och natur gör att utbudet på aktiviteter blir större än stort. Otaliga golfbanor ligger i närområdet, och den som gärna tar ett slag eller två behöver aldrig stå håglös inför detta. Havet erbjuder fantastiska möjligheter för minnesvärda nöjen såsom havsfiske och segling med mera. Åhus är ju även produktionsort för svenska stoltheten Absolut Vodka och självfallet ordnar man gärna smakprovning av dessa starka drycker, såväl som av vin, choklad och whisky.

Läge
Far 18 km österöver från Kristianstad så möter Åhus Gästis upp för kommande mötesdeltagare. Mitt i skånsk hjärtlighet med en förkärlek för vänlighet och god gästfrihet.

Övrigt
Det finns parkering både på gården och nära intill.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
040-23 12 12
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 40
Antal bäddar 100
Största lokal 150
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Gamla Skeppsbron, 29621 Åhus
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Åhus Gästgivaregård
Faciliteter på Åhus Gästgivaregård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Åhus Gästgivaregård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Åhus Gästgivaregård
HOTELLRUM 40
MAX ANTAL BÄDDAR 100
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE