KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Båsenberga Hotell & Konferens

Vingåker, Södermanlands län
English
ENGLISH

Båsenberga Hotell & Konferens – herrgårdskonferens i sköna miljöer

Sörmlands landskap vilar en god energi med välgörandets drivkraft för konferensen. Ett snäpp bort från den breda vägen finner man Båsenberga Hotell & Konferens – en anläggning som ståtligt prytt ängs- och åkermarkerna sedan sent 1800-tal. Då ett hem för fattighjon, nu en mötesplats för företag som söker en lugn och trivsam plats för konferensen. I

Övernattande konferensgäster
Båsenberga Hotell & Konferens ligger prydligt uppställt på tre sidor om en grönskande gårdsplan. I tre byggnader har man bonat till sovrum.
60 rum finns på anläggningen (110 bäddar), dessa inredda i en modern herrgårdsstil som sjuder av välkomnande och trivsel. Ljuset är den röda tråden av karisma som vindlar från ett hotellrum till nästa.

Mötet
Denna elegans och herrgårdslika känsla trippar vidare in i konferenslokalerna som bär namn såsom Svea, Ejdern, och Flora. Lå företaget förföras av personliga och ombonade mötesrum med plats för upp till 120 deltagare i det största, och en rad mindre utrymmen för 10-50 personer. Båsenberga Hotell & Konferens har tekniken, servicen, inspirationen, ja, allt det som ett dagens möte kräver och behöver. Totalt erbjuder anläggningen 8 lokaler och 5 grupprum.

Båsenberga Hotell & Konferens bjuder till bords
Idyllen omfattar även gastronimin. I köket står ingredienser som inte behövt resa långt – gärna från trakten, färska och genuina. I salongen på Båsenberga Hotell & Konferens sitter mötesgästerna ner till konferensmåltiderna som talar om traktens egna företagare och dess yrkesstolthet. Buffé till lunch, dignande frukostar, och 4-rättersmiddagar dukas fram varje dag till gästernas välbefinnande.

Aktiviteter under konferensens lediga stunder
För företaget som önskar slappna av mellan möten kan Båsenberga Hotell & Konferens stå till tjänst. Relax-avdelning med bastu och bubbelpool utomhus tar hand om kroppen på allra bästa sätt! En 18-håls golfrunda bara steg från anläggningen, en lässtund i salongen, eller en vandring kring äppelträden går också bra. När något mer fysiskt aktivt önskas bör man minnas att hela Sörmland ligger utanför dörren: lerduveskytte, segling, lådbilar, gårdskamp… listan blir längre och längre. Prata gärna med bokare vid förfrågan för flera härliga alternativ till konferensaktivitet!

Härlig miljö på Båsenberga
Mycket ligger nära till Båsenberga Hotell & Konferens: golf, slalombacke, friluftsområde, och fiskesjö för att nämna några. Den lilla gårdsplanen kring vilken anläggningen ligger, däremot, där känns det långt bort till allt som har med civilisation att göra. Härligt avskärmat och avslappnat i Sörmland för företag som vill komma bort från förströelser och störningar.

Miljövänliga konferenser
Båsenberga Hotell & Konferens är helt märkt enligt Svanens miljöregler! Låt konferensen spara på miljön!

Dessutom kostnadsfri parkering.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 60
Antal bäddar 110
Största lokal 120
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Båsenberga Hotell & Kopnferens, 64393 Vingåker
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Båsenberga Hotell & Konferens
Faciliteter på Båsenberga Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Båsenberga Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Båsenberga Hotell & Konferens
HOTELLRUM 60
MAX ANTAL BÄDDAR 110
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120