KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens

Mariefred, Södermanlands län
English
ENGLISH

Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens – historiska konferenser i Mariefred

Detta är Sveriges äldsta värdshus, med rättigheter redan från 1609. Den dåvarande kungen underhöll Gripsholms slott och snart hade Mariefred kommit att bli en punkt på kartan – härifrån har Gripsholms Värdhus Hotell & Konferens utvecklats och bevarats till den fina konferensanläggning det är idag. Moderniserad historia ligger till grunden för denna mötesplats där företagsgruppen får konferera i ombonade lokaler med rustik och nobel känsla på en gång.

Sova över?
46 sovrum (91 bäddar) finns inom Gripsholms Värdhus väggar. Den gula huvudbyggnaden står som ett spartanskt hölje till den drömska värld som döljer sig inuti dess skal. Härligt historisk inredning, nobla sviter, och sällsamma sovrum med bjälkar och mönster väntar konferensgästen som får övernatta här i de evigt uppslagna historieböckernas väna sidor som lakan.

Att mötas i Mariefreds miljö
Upp till 70 personer kan mötas på Gripsholms Värdhus Hotell & Konferens. I Jugendhuset, bredvid huvudbyggnaden, finns konferenslokal, lounge, och grupprum för 60 personer som max. Företaget som önskar en avskild miljö har möjlighet att boka hela huset till mötet. I Festvåningen ryms 70 personer i en härlig lokal med gustaviansk interiör. Riddarsalen har gott om känsla från parkettgolv till takmålningarna. 40 personer sammansluter här under kristallkronornas glans och mötesteknikens dans. Precis som anläggningen i sin helhet möts här nu och då i en förträfflig harmoni!
6 lokaler och 3 grupprum finns på anläggningen.

Värdshusets gästfrihet
I köket på Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens står Columbus-inspirerade kockar. Här vill man skapa och finna, leta och upptäcka, smaksensationer som stimulerar konferensgästerna till vidare beslut och idéer. Menyn är en reflektion av närområdet, där man hittar sina ingredienser, och dessutom säsongsenlig – precis som det borde vara! Endast det bästa får äntra skafferierna här för att sedan användas till kungliga rätter med många delar som tillsammans pusslar ihop en ljuvlig måltidsupplevelse för alla matgäster som sällan glöms bort i första hand!

Aktiviteter under konferensen på Gripsholms Värdshus
Gripsholms Värdshus ligger i pittoreska Mariefred, intill ett slott med fyrahundra år i ryggen, och natursköna omgivningar så långt ögat når. Att finna en aktivitet under konferensen är inte svårt. Oavsett om företagsgruppen önskar fart, historia, eller avslappning har Gripsholms Värdshus ett passande alternativ. Ta hjälp av kockarna och skapa kulinariska underverk, vandra med guide i Gripsholms slott, eller ta över vattenytan i RIB-båtar. Gripsholms Golfklubb, Mariefreds ångbåtar och ånglok är andra sevärdheter som gärna uppskattas av konferensgästerna här. Dessutom har anläggningen en spa-avdelning för trötta arbetande kroppar som ger en stunds avslappnande njutning!

Läge från topp till tå
När konferensen ska bokas ser man gärna till omgivningen likväl som innehållet på anläggningen själv. Gripsholms Värdshus har allt: miljön, närheten, stämningen, kommunikationerna. Båten tar gruppen från Stockholm över Mälaren och ångtåget från Läggesta gör uppehåll i Mariefred. Självklart går det att använda sig av traditionella transporter också.

Miljömärkt anläggning!
Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens är inte bara en historiens apostel, utan en framtidens också – Svanenmärkningen pekar på anläggningens miljöpolicy!

Bilande konferensgäster parkerar fritt vid anläggningen!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 46
Antal bäddar 91
Största lokal 70
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kyrkogatan 1, 64723 Mariefred
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens
Faciliteter på Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens
HOTELLRUM 46
MAX ANTAL BÄDDAR 91
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 70