KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Kronovalls Vinslott

Tomelilla, Skåne län
Lämna kontoret! Lämna vardagen! Ta med dina kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners till Kronovalls Vinslott. Här kan ni träffas, fundera, spruta idéer, inspireras, planera och utbilda er i en harmonisk och avslappnad atmosfär med total koncentration på uppgiften.

Kronovalls slott med historia från 1500-talet fick sitt utseende under 1890-talet då man byggde till slottet efter ritningar från arkitekten Isak Gustaf Clason i fransk barock. Efter att man bedrivit lant- och skogsbruk har man sedan 1996 blivit en publik anläggning genom Åkesson Vin som gjort slottet till ett vinslott. I den gamla iskällaren under jord, inbäddat i lövskogen, lagrar Åkesson Vin tiotusentals flaskor mousserande vin. Förutom att man använder slottet till vinlagring, driver man idag konferens- och restaurangverksamhet året runt.

Vi har erfarenheten och redskapen att skapa de allra bästa förutsättningar för ditt möte eller konferens, vilket gör det roligare, mer effektivt och givande för alla som är med. Våra konferensrum är belägna i några av slottets praktfulla salonger som vi utrustar och möblerar efter era önskemål. Gröna salongen, heter mötesrummet för det mindre intima konferensen. För den stora sammankomsten har vi ovanvåningen i spannstallet med plats för 100 personer. Det finns lokaler för alla typer av konferenser.

För att ytterligare stärka gruppen och ge utlopp för njutning, kreativitet och spänning erbjuder slottet och dess natursköna omgivning möjligheter till ett stort utbud av aktiviteter. Tre- eller femkamp med lagövningar inne på slottet eller ute i slottsparken. Matlagning där du och dina vänner förbereder aftonens meny, vin-, öl-, whisky- eller champagneprovningar, lerduveskytte, fyrhjulingskörning m.m…

På anläggningar i närheten av Kronovall finns aktiviteter så som rida på islandshäst, höghöjdsbana, ångloksbana och närhet till Österlens många golfbanor.

Mat och dryck är självfallet något av konferensens höjdpunkter! Efter en dags konferens går ni till bords i slottsmatsalen och rundar av dagen genom att avnjuta kökets tre- eller femrättersmeny med noga utvalda säsongssmaker och goda viner. Efter en god måltid med härliga viner fortsätter en lustfylld kväll i olika tecken, exempelvis arabisk afton med magdans, vattenpipor, myntatea, små tilltugg och bar eller ett steelbands rytmiska toner från oljefaten med karibiska drinkar eller…

Negroamaro, Chardonnay, Pinot Noir...Som vinslott är det naturligt att logirummen fått namn efter olika druvor. Varje rum är unikt inredda med möbler från 1700- och 1800-talet. Muscats skira spetstyger; Cabernet Sauvignons mustiga röda toner; Rieslings grönskimmer.

Tittar man ut genom fönstret möts man av en helt annan tidsera. Här viner vinden i de stora trädkronorna som speglar sig i den mystiska vallgraven och ett stilla lugn råder över slottsgården och barockträdgårdens labyrinter av buxbom. För din sömn har vi valt sängar av yppersta svenska kvalitet bäddade med dun.

Varmt välkomna.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 23
Antal bäddar 45
Största lokal 60
Max restaurang 240
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kronovalls Vinslott, 27395 Tomelilla
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Kronovalls Vinslott
Faciliteter på Kronovalls Vinslott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Kronovalls Vinslott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Kronovalls Vinslott
HOTELLRUM 23
MAX ANTAL BÄDDAR 45
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 60
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE