KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Bio & Bistro Capitol

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Capitols historia
Capitol är en biograf och bistro som erbjuder filmupplevelser bra konferenser och matsensationer på Sankt Eriksgatan 82. Framförallt kombineras dem genom servering av lättare rätter och dryck i salongerna. Capitol är en modern kvartersbiograf för Kungsholmen och Vasastan.
Här erbjuds en bra konferens i en stilfull tjugotalsmiljö. Ett fokuserat dryckessortiment, välkomponerade matpaket som kan förbeställas till bordet bredvid din biofåtölj och ett brett utbud av ny och klassisk film. Helt enkelt en helkväll i Vasastan.

1926 byggdes Capitol som Vasastans största och finaste biograf, den stängdes 1985 och öppnade i ny skrud 2018. Projektet inleddes vintern 2016 då ett gäng filmdistribuerande entusiaster fick nys om lokalen och lanserade en crowdfunding-kampanj på Kickstarter. Ambitionen var att renovera och bygga om Capitol till en modern biograf av internationellt snitt. Responsen på kampanjen var över alla förväntningar vilket gjorde att ambitionen och drivkraften växte.

Det finns totalt fyra salonger med 4k-projektion och 2 x 35mm-projektorer för analog film i salong 1 och 2K i salong 2, 3 och 4 för visning av digital film. Ett programteam med fingertoppskänsla vare sig det handlar om storfilmer, klassiker, musikaler eller singalongs. En intim bistro med köksmästare Gustaf i spetsen tillsammans med ett team med stor erfarenhet och kompetens. Allt detta i totalrenoverade lokaler som inte liknar något annat inom sin nisch i Sverige.

Vasastans vardagsrum
Du kommer känna igen 20-talets art déco-stil i detaljerna, och de har bevarat allt som varit i original så långt som det varit möjligt – pelare, räcken och stuckatur i foajén, det gamla ridåmaskineriet längst bak i Salong 2 och inte minst balkongen i Salong 1 trots att dess räcke inkräktar något på sikten, men helheten är något nytt. Samtidigt har de också så långt det är möjligt skapat tillgänglighet och komfort i en äldre byggnad.

Köket har höga ambitioner och en organisk, föränderlig meny. Lunch serveras varje vardag och kvällstid serveras rätter med moderna smaker efter säsong som levereras från det öppna köket i vår intima bistrodel.
Till salongsserveringen har de tagit fram paket med plockdelikatesser bestående av ost, chark eller grönsaker. Dessa förbeställs med fördel i samband med din konferensbokning.

Salongerna
Du kan abonnera Capitol för konferens, kongress, kalas och filmvisning, vare sig ni är ett kompisgäng, ett företag eller en organisation. De fina biografsalonger är alla utrustade med modern biograf- och konferensteknik.
Både mat och dryck serveras i salongerna och platserna är utrustade med bord och läslampor.
De fyra salongerna rymmer 103, 82, 19 respektive 17 personer. Platserna – en blandning av rymliga fåtöljer, soffor och klassiska biografsäten – är de bästa i branschen. De valde till och med att designa deras egen Capitol-fåtölj för bästa komfort.
Bio & Bistro Capitol erbjuder en angenäm eventupplevelse utöver det vanliga!

Foajén
I foajén hittar du deras gemytliga foajébar i klassisk art deco-stil, här kan man mingla innan konferensen eller varför inte slå på stort med röda mattan och fotovägg till galafesten?

Bistron
I den intima bistron med sin härliga atmosfär kan de förutom att erbjuda lunch och middag även anordna frukost, vinprovning, rekryteringsträff, mingel och mycket mer för ditt företag.

Salong 1
Capitols främsta filmstjärna med sin gemytliga placering av stolar och fåtöljer och en egen balkong. Med lite extra golvyta framför duken och 4K-projektor passar denna pärla alldeles finfint för allt från presentation, konferens, livepodd, samtal till inte minst film!
Kapacitet: 103 (inkl. balkong 22)
Projektor: 4K-projektor och 2 x 35mm-projektorer för analog film

Salong 2
Salong 4:as pampiga storasyskon, med 82 bekväma platser alla med utmärkt sikt till duken. Passar fint för konferensen likväl som filmeventet.
Kapacitet: 82
Projektor: 2K-projektor

Salong 3
I Capitols minsta salong tillika det gamla nitratlagret sitter man nu precis lika fint som i de större. Passar det mindre mötet såväl som den privata filmkvällen med kompisarna eller kollegorna!
Kapacitet: 17
Projektor: 2K-projektor

Salong 4
I samma stil som Salong 2 men med en ännu intimare känsla. Perfekt för den mindre presentationen såväl som egen singalong!
Kapacitet: 19
Projektor: 2K projektor

Konferens & Kickoff
Låt dig inspireras och inspirera kollegorna i någon av biografsalonger byggda i vacker art deco-stil. Låt deras förstklassiga biograf- och presentationsteknik lyfta ditt budskap. Fortsätt sedan med att njuta av någon av alla deras aktuella biofilmer - eller varför inte en favoritklassiker, en musikal eller en dokumentär?

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 103
Max restaurang 23
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Sankt Eriksgatan 82, 11362 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Bio & Bistro Capitol
Faciliteter på Bio & Bistro Capitol

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Bio & Bistro Capitol kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Bio & Bistro Capitol
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 103