KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Haga Slott

Enköping, Uppsala län
English
ENGLISH

Haga Slott
På Haga Slott, beläget mindre än en timme från Stockholm, inbjuder vi till en konferensupplevelse där lantlig lyx står i fokus. Vår grönskande oas möter gästen vid varje hörn, med hållbarhet som ledstjärna och en ständig närvaro av den omgivande naturen. Våra 18 moderna konferensrum och 83 komfortabelt inredda gästrum skapar en kombination av funktion och komfort, alltid med det personliga bemötandet i centrum.

Mat & dryck
Vårt kök framhäver lokala skatter med menyer som ständigt uppdateras baserat på det bästa som våra närliggande producenter från bl a Fjärdhundraland kan erbjuda.

Möteslokaler
På Haga Slott finns 18 fräscha och modernt utrustade konferensrum som ligger i fyra olika byggnader. Mälarvåningen ligger högst upp i slottet. Lokalen är 37 kvm stor och rymmer 25 personer i biosittning. Det finns även två grupprum, ett för fem personer och ett för tolv personer. Mälarvåningen passar utmärkt för grupper som har höga sekretesskrav.

Stallet rymmer två stora konferenslokaler. Manegen är 103 kvm och Vagnslidret är 98 kvm. Båda har vardera plats för upp till 130 personer i biosittning. Den stora lobbyn på 155 kvm passar för olika arrangemang, såsom utställningar, fester och mindre mässor. I Stallet finns också fem grupprum.

I flygeln Falkenberg finns konferenslokal på 68 kvm för upp till 56 personer i biosittning. Här finns också fyra grupprum och stor kaffelobby.

Flygeln Natt & Dag har en lokal, 68 kvm stor med plats för 56 personer i biosittning samt fyra grupprum i varierande storlekar och en kaffelobby.

Logi
Anläggningen har 83 hotellrum med totalt 136 bäddar.

Aktiviteter
När arbetsdagen behöver ett avbrott erbjuder vår köksträdgård en perfekt tillflyktsort där en solmogen tomat kan plockas på en skön eftermiddagspromenad. Efter dagens sessioner väntar avslappning i vårt lyxiga spa – en plats för återhämtning med gratis tillgång för alla våra konferensgäster. Dagen avrundas bäst med ett glas av vår egna champagne eller genom en vänlig krocketmatch i den inbjudande parken.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 83
Antal bäddar 150
Största lokal 150
Max restaurang 90
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Haga Slottsallé, 74593 Enköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Haga Slott
Faciliteter på Haga Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Haga Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Haga Slott
HOTELLRUM 83
MAX ANTAL BÄDDAR 150
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150