KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Sankt Gertrud

Malmö, Skåne län
English
ENGLISH

Sankt Gertrud Konferens – Malmös charmigaste mötesplats.
Vid kanalen, några hundra meter från Centralstationen kan du hålla din konferens i ett, eller flera, av våra trettio olika konferensrum.
Malmös charmigaste mötesplats, har vi hört sägas, för vi liknar inte precis de vanliga konferensanläggningarna.

De inte helt räta vinklarna i våra äldsta korsvirkeslängor ger begreppet“att tänka utanför boxen” en ny dimension. Oavsett om du arrangerar ett ledningsmöte för fyra eller ett seminarium för flera hundra.

Vi har över trettio olika lokaler, två festvåningar, restaurang och till och med en egen champagnebar. Så välkommen in och välj var ni vill mötas!
Det bästa av allt? Våra hus på Sankt Gertrud ligger mitt i Malmös folkliv men ändå är vi helt för oss själva på våra mysiga innergårdar, omringade av historiska hus. I vår egen lilla värld. Du kan gå, cykla, åka kommunalt eller flyga hit – Sankt Gertruds värld ligger så nära både tåg och flygplatser att alla hittar hit.


Stort möte. Litet möte
I vår allra största lokal, Carolina, kan du samla nästan 400 av dina kunder och medarbetare på ett möte. Eller en festmiddag. Vi är flexibla, och även snabba, om du vill ha både och. På Sankt Gertrud har vi fler än 1000 konferensstolar fördelade i ett trettiotal lokaler av allehanda storlek, och möjligheterna att arrangera möten, event, kongresser eller mässor är, om inte oändliga, så näst intill. I alla våra rum sitter atmosfären och Malmös historia i väggarna. Allt innanför väggarna är topputrustat med all den teknik som dagens möten kräver. Naturligtvis.


At work. After work
I kvarteret Sankt Gertrud är det att mötas som är det viktiga. Oavsett om du är här på en konferens, har ett jobbmöte över en lunch eller vill slappna av med ett glas bubbel i vår Champagnebar San Greal. Goda möten. God mat. Härlig musik. Atmosfär. Gemytlighet. Vi har mycket gott att säga om allt som sker på Sankt Gertrud. Välkommen hit på lunch, fika eller barhäng. Och väldigt gärna på ett möte! För det är ju just möten som är vår specialité!


Hållbara möten
Våra hus på Sankt Gertrud har levt kvar sedan 1500-talet, renoverats, och i vissa fall till och med flyttats hit för att undgå tidernas olika rivningsvågor.
Så hållbarhet - det är något som sitter i väggarna hos oss på Sankt Gertrud.

Vi vill gärna kunna ge dig lite extra så att ditt möte, även det, kommer att finnas kvar i dina deltagares medvetande länge. Inspirationsföreläsningarna Framtidsspaning baklänges eller The Malmö way är några av de goda saker som du kan addera till ditt möte hos oss på Sankt Gertrud. Vi har många fler hållbara tips på hur vi kan göra ditt möte ännu mera intressant.

Välkommen hem till oss!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 360
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Östergatan 7B, Malmö, 21125 Malmö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Sankt Gertrud
Faciliteter på Sankt Gertrud

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Sankt Gertrud kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Sankt Gertrud
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 360