KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Thoresta Herrgård

Bro, Stockholms län
Morgondiset skingrar sig varsamt efter att ha hållit herrgården i sitt spöklika grepp, och ur dimman stiger en gul huvudbyggnad fram och badar i solens värmande ljus. Mötesplatsen är redo. Runt omkring står ståtliga träd som vakter för Thoresta Herrgård, en rutinerad konferensanläggning som står på marker en gång tillhörandes Sveriges konung. Han gav bort den och väl var väl det, för vem vet vad den använts för idag om det inte skett? Då hade företagen kanske gått miste om en eminent anläggning med stort hjärta för människors möten!

Logi
I rummet här får man uppleva en genuin herrgårdskänsla i rustik inredning med mycket mönster och dekorationer såsom vaser med blommor och tavlor. Trä och ljus inredning ger en riktigt hemtrevlig sommarkänsla i 40 rum som ger sovplats för totalt 72 nattgäster.

Lokaler
En klassisk herrgård med moderna lokaler för dagens möteskrav – kan det bli särskilt mycket mer praktiskt? Det är exakt det man får på Thoresta Herrgård, där största mötesrum tar 70 personer på 100 kvadratmeter, och är man färre finns 5 grupprum för så få som 8 personer. Totalt finns 8 lite större lokaler som kan ta alla traditionella sittningar med stämningsfulla namn som Magasinet, Hönshuset och Båthuset.

Båthuset, förresten – det är en trevlig lokal om något! För gruppen som önskar ett avskilt möte med lite mer lyx finns här 60 kvadratmeter med plats för runt 20 personer nere vid vattenbrynet med jacuzzi utomhus och vedeldad bastu.

Därtill finns de annorlunda mötesformaten Walk and Talk, Navigator, Digital debatt med flera som ger en lite okonventionell inramning på mötet.

Mat & dryck
Är potatisen kokt, så är det gjort i Thorestas kök. Det kanske inte låter så imponerande men faktum är att samma regel gäller för samtliga tillagningssätt! Ingenting köps in färdigt utan knådas ihop på plats från råvara till elegant och smakfull komplett rätt som belöning efter huvudbry hela dagen lång. Svenska smaker fast i parallell med samtiden – det är filosofin här där kockarna jagar vidare i groddammen efter prinsar till maträtter, som sedan serveras i förtjusande stil på Thoresta Herrgård.

I källaren finner man inte mindre än 200 vidunderliga viner som vittnar om stor dryckeskunskap och intresse. Till och med vinkännaren får säkerligen en kittlande utmaning här!

Aktiviteter
Tack vare samarbete med aktivitetsbolag kan Thoresta Herrgård erbjuda nästintill vilken pausunderhållning som helst för sina konferensgäster. Inte ens himlen drar gränsen – det finns ju trots allt fotspår på månen – och det gör att alla önskemål kan mötas med stort nöje. Uppskattade aktiviteter är till exempel RIB-båttur, lerduveskytte, kajakutflykter och ridning. Dessutom är man villig att, från ett så skickligt kök, dela med sig av sina hemligheter i matlagningsaktiviteter och vinprovningar till exempel.

Mingla före middagen eller avsluta kvällen i aktivitetsrummet Loftet. Där finns det shuffleboard, dart och biljardbord. Med en möjlighet att titta på sportevenemang, lyssna på musik och ta en drink är detta perfekta stället för en rolig och avslappnad kväll. Under sommaren värmer eftermiddagssolen ute på verandan, på våren och hösten finns en terrassvärmare.

Ett kort avstånd bort ligger den mycket välrenommerade golfbanan Bro Hof Slott Golf Club för den som tror på det här med grönare gräs på andra sidan.

Läge
Norr om Stockholm med likvärdigt avstånd på 35-40 minuter till centrala Stockholm, Arlanda och Uppsala gör Thoresta Herrgård till ett tilltalande val oavsett vart ifrån företaget kommer.

Övrigt
Certifierad enligt Svanen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 40
Antal bäddar 70
Största lokal 100
Max restaurang 60
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Toresta herrgård, 19793 Bro
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Thoresta Herrgård
Faciliteter på Thoresta Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Thoresta Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Thoresta Herrgård
HOTELLRUM 40
MAX ANTAL BÄDDAR 70
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100
konferensanlaggningar.se
KONFERENS Boka Thoresta Herrgård - KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE