KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Nötesjö Konferenshotell

Svedala, Skåne län
Nötesjö Konferenshotell – för konferenser med nära till allt

Vackert och sprudlande lekfullt i ett vidsträckt Skånelandskap sticker en mötesanläggning upp bland åkrar och fält. Nötesjö Konferenshotell i Svedala är anläggningen med personlighet och karisma. Detta är en mötesplats anpassat för det lilla till medelstora mötet som inte ryggar för framåtanda eller ramavvisande idéer. Låt den banbrytande tanken komma till liv under en konferens bland vetekorn som sträcker sig mot solens strålar, sällsamma vindar kors och tvärs över gården och fälten, och framför allt en personligt omtänksam service som binder samman dessa element till en varsamt vävd konferensvistelse att minnas.

Hästens i sovrummet
Mönster är en genomgående tråd i anläggningens interiör som återkommer kring nästan varje hörn och sätter rejäl stämning i varje sovrum. Även om väggarnas krumelurer inte ringer några klockor för sovgästen så kommer säkerligen sängens rutor att gnägga till minnet ordentligt. Hästenssängar i samtliga rum garanterar en skön vila för övernattande konferensgäster när den behövs som allra mest.
Nötesjö Konferenshotell har 20 rum och totalt 31 sängplatser till gästernas förfogande.

Ett träd för konferensgästens glädje
Utanför fönstret under konferensen vilar skog och mark med betande djur som rörliga stjärnor i landskapet. Låt tankarna vandra kring dessa omgivningar och känn hur naturens rörelser och okonstlade existens tar tag i idéerna och sätter dem fria från hämningar.
På Nötesjö Konferenshotell ingår detta till samtliga 3 lokaler, där Grönskan är störst med plats för 40 personer. Ängen tar emot upp till 30 personer i biosittning och båda dessa kan möbleras om till skolsittning eller u-bord. Ett mindre grupprum ger plats åt grupper om 10 personer.

Nötesjö Konferenshotell presenterar säsongens smaker på konferensmenyn
Bland skramlande kastruller och fräsande stekpannor rusar kärlekens kraft genom varje serverad konferenstallrik på Nötesjö Konferenshotell. Utan en tillstymmelse av kvalitetstummande lagar kockarna måltider rika på god energi som sätter kroppen i aktivläge med mycket bränsle i tanken. Husmanskost enligt säsong och gärna med råvaror ifrån trakten lägger grunden för konferensmåltiderna här. Bröd och kakor bakas på plats i egen ugn.

Frågor får svar under konferensaktiviteten
Nötesjö Konferenshotell kan erbjuda konferensaktiviteter som blir till nya befriande upplevelser för mötesgästerna. Vad betyder ’tölt’ egentligen? Ta reda på det tillsammans med islandshästarna! Hur träffar man ett fjäderfä av tjära och krita som rör sig i hög hastighet genom luften? Boka lerduveskytte med kollegorna och få reda på svaret. Andra frågor, som vad hundar har med yoga att göra, eller vilken fot man rör först i linedance, kan även de besvaras under ett möte på Nötesjö. Vilken fråga gnager mest?

Nära hit och nära dit
Nötesjö Konferenshotell har ett fantastiskt läge med endast 20 minuter till Malmö, Lund och Ystad samt Malmö Airport inom knappa kvarten. Samtidigt har man ett naturskönt och grönskande läge som är väl eftertraktat inom konferensvärlden. Låt närhet och natur komma till skott inför mötet!

Kostnadsfri parkering
Parkera fritt vid området!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 20
Antal bäddar 31
Största lokal 100
Max restaurang 60
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Nötesjövägen 128, 23391 Svedala
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Nötesjö Konferenshotell
Faciliteter på Nötesjö Konferenshotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Nötesjö Konferenshotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Nötesjö Konferenshotell
HOTELLRUM 20
MAX ANTAL BÄDDAR 31
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE