KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Utsikten Meetings

Nynäshamn, Stockholms län
22 000 kvadratmeter av möjligheter – allt på ett ställe. Utsikten Meetings är ett komplett mötescentrum där mottot ’meetings that move you’ ska inspirera till framgång från bokning till konferensens slut, och därefter. Man säljer inte konceptet begränsat till möte, utan en helhet som ska lägga grund för nytänkande och banbrytande beslut. Efteråt när man tänker tillbaka är det troligt att man inser att det var här det hände.

Logi
Hela 202 rum, samtliga dubbelrum, välkomnar in till sober miljö där drömmar trivs. Självaste John Blund står för sängarna och skriver under för en god natts sömn efter arbete och upplevelser hela dagen lång. Med 24-timmars service finns alltid hjälp till hands när det behövs, och det ger trygghet för gästerna. Vi har även 2 sviter som passar varje prinsessa och prins

Lokaler
Möteskapaciteten är hög på Utsikten Meetings! 20 möteslokaler och 22 grupprum ger generöst med utrymme för företag som söker en välutvecklad anläggning. Dessa lokaler är rymliga och ljusa och anpassningsbara efter behov. Namnen skvallrar om designens rötter, där framstående musikpersonligheter som Johnny Cash och Aretha Franklin får representera sina genrer, som i sin tur gett färg åt rummens interiör. Smakfulla toner helt i takt med moderna möteskrav ger plats åt upp till 450 personer i största Eventsalen. Om man inte är rädd att ta höjd finns Mono, en lokal allra högst upp med en utsikt som troligen bidragit till namngivningen av anläggningen i sig.

Mat & dryck
Matupplevelsen är en av de delar som gästerna gärna påtalar som positivt i efterhand när väskorna står packade. I någon av 3 matsalar intar mötesdeltagarna minnesvärda måltider från Utsikten Meetings passionerade kockar. Rätterna som serveras har tydliga avtryck av Sveriges omgivningar med ingredienser som gärna känns igen, men vars kombination och finess säkerligen överraskar och imponerar.

Aktiviteter
Väl på plats finns stora möjligheter att låta konferensdeltagarna prova på något annorlunda som en belönande paus i arbetet. Ta en lektion i att skapa välljudande kompositioner på oljefat, en gammal tradition som inte många känner till idag; bygg en egen lådbil och kör ifatt; låt kollegorna bli förförda av magikern Henrik Silvers konsttrick som utplånar gränsen till vad som är möjligt; eller bevittna en ofattbar show i freestyle motorcross. För lite lugnare tilltag bjuder Nynäshamn område på fina cykelvägar, golfsimulator möjliggör spel oavsett väderlek, eller ta klivet in i musikens värld med sångaktivitet för gruppen. Utsikten Meetings är möjligheternas konferensanläggning.

Läge
I Nynäshamn, endast 30 minuter från Stockholm, och med goda kommunikationer med bland annat tåg. Vackert beläget vid Sveriges östra kust.

Övrigt
Certifierat enligt Svanen, Safe Hotels samt KRAV. Ett miljövänligt och tryggt val! Det finns fri parkering för gäster.


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 127
Antal bäddar 254
Största lokal 450
Max restaurang 500
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Utsiktsvägen 10, 14941 Nynäshamn
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Utsikten Meetings
Faciliteter på Utsikten Meetings

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Utsikten Meetings kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Utsikten Meetings
HOTELLRUM 127
MAX ANTAL BÄDDAR 254
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 450
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE