KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Biskops Arnö

Bålsta, Uppsala län
Biskops Arnö kurs och konferens - den gröna ön i mälaren

På mindre än en timme från de flesta orter i Mälardalen och Stockholm hittar ni Biskops Arnö. På en egen ö, strax norr om Bålsta, finns denna
inspirerande konferensgård som välkomnar konferensgäster, festarrangemang, större och mindre grupper.

Biskops Arnö bjuder på en unik historia som omfattar hela ön Den rofyllda miljön ger inspiration och lugn. Anläggningen har möjlighet att erbjuda den personliga konferensen och försöker alltid att tillgodose gästens önskemål. Önskar du ha en oförglömlig konferens till humana priser på en plats med något för alla, så har ni hittat rätt.

Konferens med logi
Boende i våra två flyglar som tillhör våra historiska byggnader från tidigt 1700-tal. Byggnaderna är renoverade under tidigt 2000-tal under ledning av slottsarkitekt Lone-Pia Bach. Rummen är personligt inredda med möbler från olika stilar och epoker.I samband med konferens för större grupper sommartid, finns även vandrarhemmet att tillgå.

Maten på Biskops Arnö
Köket på Biskops Arnö är KRAV-certifierat och här bedrivs ett kontinuerligt och målinriktat miljöarbete där man eftersträvar att leva resurssnålt och miljövänligt. Köket erbjuder en härlig Ett KRAV-märkt kök där vi bara serverar varierande husmanskost, MSC-märkt fisk, bra vegetarisk mat och ursprungsmärkt kött. Köket har alltid vegetariska alternativ att erbjuda.

Miljötänk en självklarhet
Hänsynen till miljön och till kommande generationer ligger till grund för anläggningens arbete. Miljöarbetet är en förutsättning för en
ekologiskt hållbar utveckling. Biskops Arnö är ett Natura 2000-område, där länsstyrelsen har yttersta ansvaret för den yttre miljön. I samarbete med ägaren Statens Fastighetsverk och öns arrendatorer, genomsyras verksamheten på Biskops Arnö av att behålla ett öppet och levande kulturlandskap med betande får och kor.
Biskops Arnö är Svanen- och miljömärkt det betyder att vår konferens, logi och restaurang uppfyller den nordiska miljömärkningen Svanens krav på miljöhänsyn.

När du väljer att boka din konferens på Biskops Arnö gör du också ett aktivt val att värna vår allas gemensamma miljö.

Upplev på Biskops Arnö
På denna konferensanläggning blir mötet aldrig aldrig tråkigt. Det är bara fantasin som sätter gränser. Här finns förutsättningarna för ett stort och varierat utbud av aktiviteter. Ön bjuder på en fantastisk natur med stigar som är uppmärkta passera den 550 år gamla eken som är den äldsta i Håbo kommun. Eller boka den mysiga vedeldade bastun och ta ett dopp i sjön, både sommar och vinter. Teamet på Biskops Arnö försöker i mesta möjliga mån att alltid uppfylla era önskemål.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 12
Antal bäddar 19
Största lokal 120
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Biskops Arnö vägen 30, 74693 Bålsta
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Biskops Arnö
Faciliteter på Biskops Arnö

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Biskops Arnö kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Biskops Arnö
HOTELLRUM 12
MAX ANTAL BÄDDAR 19
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Biskops Arnö