KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Hotel Uppsala

Uppsala, Uppsala län
English
ENGLISH

Radisson Blu Hotel Uppsala, precis intill Uppsala Resecentrum, är det självklara valet för möten och logi av bästa kvalitet. Hotellet stod klart 2012, och har med sin bågformade arkitektur blivit ett utav Uppsalas landmärken.
Från Stockholm C tar det en halvtimme att ta sig till Uppsala med tåg, och Arlanda ligger 18 minuters tågresa bort.

Radisson Blu Hotel Uppsala blandas lekfull design med bästa funktionalitet. Gästerna uppskattar atmosfären, det härliga ljusinsläppet och personalens professionella service. Fritt höghastighetsinternet på hela hotellet.

Logi
Moderna rum med generös takhöjd och harmoniska färger. Rumskategorierna spänner från standardrum till sviter. På våning 7, högst upp i huset, finns rum med egen balkong och en fantastisk utsikt över Uppsala. Samtliga rum har duntäcke och dunkudde (alternativ finns för allergiker), och en kuddmeny för bästa komfort. Här finns även vattenkokare, strykjärn och strykbräda, klimatanläggning och värdeskåp. Den gedigna frukostbuffén ingår alltid i rumspriset.

Möten
Konferensplanet finner du en trappa upp, med utsikt ner mot lobby, bar och restaurang. Totalt finns här 7 moderna möteslokaler, de största rymmer 40 personer i biosittning. Alla lokaler är ljusa och smakfullt inredda - allt för att ge de bästa förutsättningarna för kreativa möten. Break out lounges som passar utmärkt för mingel och event.

Restaurang
Restaurang Picnic erbjuder kulinariska utflykter med inspiration från världens alla hörn. Stor vikt läggs på noga utvalda råvcaror, som som gör gott för både kropp och samvete. Här serveras frukost, lunch och middagar, och på helgerna en mycket populär brunch. Som mötesdeltagare är maten ett viktigt inslag och därför har vi utvecklat matkonceptet Brain Food. Brain Food ger dig ett stabilt blodsocker och optimala förutsättningar för att hålla koncentrationen på topp en hel dag. Stor fokus läggs på lokalproducerade råvaror.

Responsible Business
Alla möten hos Radisson Blu Hotel Uppsala klimatkompenseras. Det koldioxidutsläpp som ditt möte genererar kompenserar hotellet automatiskt för - utan kostnad för dig. Det sker genom hållbarhetsprojekt med en av världens största klimatkompensationsföretag - First Climat.
Ansvar för miljö, människor och samhälle en naturlig del av verksamheten. Hotellet är miljömärkt enligt Green Key och stödjer välgörenhetsorganisationer som tex Just a Drop, Cancerfonden och Hand in Hand. I det dagliga arbetet ingår att ta hänsyn till ekonomiska, sociala, etiska och miljömässiga aspekter.

Övrigt
Hotellet har parkeringsplatser i Centralgaraget för 150 kr/dygn.
Alla hotellgäster kan utan extra kostnad koppla av i relaxavdelningen på våning 7 - högst upp med terrass och en fantastisk vy över Uppsala. Här finns dam- och herrbastu samt ett välutrustat gym.
Hotellet har hög säkerhet med kontinuerliga kontroller av brandlarm, sprinklers och utrymning. Personalen genomgår löpande utbildningar inom Brand, Hjärt-och lungräddning samt inom hot och våld.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 185
Antal bäddar 370
Största lokal 40
Max restaurang 110
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Stationsgatan 4, 75340 Uppsala
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Hotel Uppsala
Faciliteter på Radisson Blu Hotel Uppsala

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Hotel Uppsala kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Radisson Blu Hotel Uppsala
HOTELLRUM 185
MAX ANTAL BÄDDAR 370
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 40