KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Söderarm

Gräddö, Stockholms län
English
ENGLISH

Konferens på Söderarm – Torskär, vid skärgårdens ände

Skärgårdens svar på planeten Pluto är en liten mysig konferensanläggning på randen av Ålands hav som förstår vikten av personlig service och skräddarsydda lösningar: Söderarm. Ackompanjerad av en knubbig liten fyr och bunkrar från andra världskriget är detta en anläggning med mycket historia och ännu mer karaktär. Ta konferensen till skärgårdens ände – Söderarm!

Boendet
Samtliga 25 rum på Söderarm har havsutsikt och är uppdelade på fem byggnader. Stämningsfulla namn såsom Kuling, Stiltje, Bris, Luckan och Storm ger frisk fläkt till vistelsen med 50-talsdesign inuti de före detta bostadshusen som nu är logi. Militäranläggningen som byggdes upp på ön från 1937 har fått vila kvar än idag för att visa den gamla militärmiljön. Söderarm har tre ansikten, fyr/lotsmiljö, militärmiljö och den fantastiska ytterskärgårdsnaturen.

Totalt 38 personer kan övernatta här.

Mötet på Söderarm
Det finns många olika mötesmöjligheter på ön Torskär, vilket är öns korrekta namn, och Söderarms konferensanläggning. Markan, militärmatsalen på den tiden då det begav sig, är störst med plats för 50 middagsgäster eller 35 konferensgäster på 80 kvadratmeter. Intill lokalen ligger kök som även kan utnyttjas för gruppdiskussioner.
I Tornet, den f.d. utkiken, får upp till 15 mötesdeltagare 360 graders utsikt över skärgården, och på nedervåningen ligger Lilla Matsalen med plats för 12 personer. Vidare finns TV-rum och kök i e olika husen, samt utomhusutrymmen för ytterligare mötesmöjligheter. Diskutera gärna samtliga alternativ vid förfrågan!

7 fasta mötesutrymmen finns på Söderarm!

Måltiderna i Lottas regi
Söderarms kockar lagar läckerheter med svenska smaker och modern twist för en spännande måltidsupplevelse under konferensen. Bl.a står fisk från Ålands hav ( om vi kan få tag i någon! ) på menyn och sommartid får Torskärs egna nässlor hamna i kastrullen till ljuvlig soppa!
Därtill har man tagit fram en egen snaps och köper vin från lokala bryggerier.

Liten ö med stor aktivitetskapacitet
Liten ö = liten konferensaktivitetslista? Fel! På Torskär/ Söderarm ordnar man gärna fartfyllda och populära aktiviteter som luftpistolsskytte, RIB-båt segling, paddling eller utflykt i stridsbåt.
Nytt för 2023 är 1:a hjälpen i vildmarken, Brandskydd i teori och praktik samt Hjärt- och lungräddning. Fr.o.m. våren erbjuds även Robinson aktiviteter på en lilla obebodda ön Lill Högskär
Utöver dessa aktiviteter finns en rad enklare som kan utnyttjas helt utan kostnad: fyrkamp, kubb, boule och spinnfiske till exempel!

Konferensmiljö utan störningsmoment
Helt ostört i naturens egna melodiska miljö får konferensen en stilla miljö med alla förutsättningar för fullt fokus under perioden. Båtvägen tar man sig till Söderarm på ca 2,5 timmar från Stockholm och önskar man komma med bil kör man till Räfsnäs och en 30 minuter lång båtfärd till konferensanläggningen. Söderarm hjälper gärna till att boka samtliga transporter, även från Stockholm/Arlanda, om så önskas.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 24
Antal bäddar 35
Största lokal 40
Max restaurang 50
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Tjockö Söderarm 2, 76015 Gräddö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Söderarm
Faciliteter på Söderarm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Söderarm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Söderarm
HOTELLRUM 24
MAX ANTAL BÄDDAR 35
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 40