KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Lastberget Människor & Möten

Bålsta, Uppsala län
Konferens under ett tak på Lastberget!

För en konferens med riktig hemma-hos-känsla kan företaget söka sig till Lastberget Konferens i Bålsta, norr om Stockholm. Här utlovas inte bara möten och professionella utrymmen för detta, utan även upplevelser på en plats med rötter från tidigt 1900-tal. Med allt mötet behöver under samma tak blir arbetet en smidig affär som lämnar utrymme åt kreativa utsvävningar eller trevliga aktiviteter om så önskas.

Logi på Lastberget
78 rum och plats för 146 övernattande gäster finns på Lastberget. Med trädtoppar och vattenyta från Mälaren som fönstertavlor får konferensdeltagarna vakna till en syn som gör gott för själen. Vad kan vara en mer perfekt start på arbetsdagen?

Mötesrum
Lastbergets konferenslokaler är generöst spatiösa och riktigt trivsamma att tillbringa en längre tid i. Nyckelby har 158 kvadratmeter och är flexibel i möblering med plats för max 130 deltagare. Tvillinglokalerna Skörby och Viby ger plats åt 25 personer var, och Sandvik och Kalmarnäs speglar varandra med plats för 70 sittande mötesdelegater vardera.

Oavsett syfte med mötet har Lastberget ett utrymme som passar företaget. Det finns även gott om plats och möjlighet att ta in även skrymmande rekvisita för minimässor och produktlanseringar i den rymliga entréhallen.

Lastberget erbjuder 8 konferenslokaler och 10 mindre grupprum!

Kulinariska upptäckter
Upplevelserna på Lastberget upphör inte att imponera vid mötets slut. Måltiderna är minst lika viktiga och kockarna i köket här är angelägna om att få visa upp det bästa matkonsten kan trolla fram. Än en gång med Mälaren som medmelodi serveras en härlig buffé till lunch, hembakat bröd och kakor, och en middag som vackert avslutar en konferensdag.

Tillsammans med utbildade och erfarna sommelierer väljer man ut välsmakande drycker som ackompanjemang.

Upplevelsens centrum
Konferens och upplevelse, så står det i Lastbergets slogan. I den omgivning som ges konferensen vid denna anläggning behöver ingenting stå i vägen i aktivitetsväg. Till sjöss eller till skogs, i salong eller lobby – valet är vitt och brett och tillåter stora önskningar. Egna Lastbergsäventyret sätter hjärnan på prov i kluriga gåtor och utmaningar som utförs i lag och i skogen finns spännande banor för fyrhjuliga fordon.
När konferensgruppen önskar något mer avslappnande erbjuder man provningar av drycker och delikatesser, gym, utomhusjacuzzi, relaxavdelning, eller en skön stund med yoga.

45 minuter från city
45 minuter är allt som behövs för att ta sig till Lastberget – åtminstone från Stockholm, Arlanda, Västerås och Uppsala. Låt naturen och vildmarken omsluta konferensen i vackra omgivningar intill Mälarens. Upplev Lastbergets möjligheter för mötet i norra Stockholmsområdet!

Miljömärkt!
Lastberget är Svanenmärkt sedan 2009 och jobbar aktivt med att tänka på miljön. Allt från källsortering på alla avdelningar, till att vi blev certifierade av Svenska Naturskyddsföreningen, 2009, efter att vi har installerat vattenbesparande systemet ELLESS® i hela anläggningen. Uppvärmningen sker med sjö och bergvärme.

Det är fri parkering på området för konferensgäster.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 78
Antal bäddar 146
Största lokal 130
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Lastbergsvägen 35, 74691 Bålsta
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Lastberget Människor & Möten
Faciliteter på Lastberget Människor & Möten

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Lastberget Människor & Möten kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Lastberget Människor & Möten
HOTELLRUM 78
MAX ANTAL BÄDDAR 146
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE