KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Best Western Arlanda Hotellby

Arlandastad, Stockholms län
English
ENGLISH

Med ett perfekt läge bara fem minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från Stockholm City, ligger familjeägda Best Western Arlanda hotellby - ett Svanen certifierat och familjärt hotell med konferensmöjligheter nära Arlanda flygplats.

Gratis transfer med egna miljöbussar till & från Arlanda gör det smidigt och prisvärt att konferera här. Kör ni bil parkerar ni gratis under er vistelse och det erbjuds gratis laddplatser för elbilar så att de som önskar tryggt kan ta elbilen hit. (Vid förbokning finns även möjlighet att hämta konferensdeltagare på Märsta Station)

På Best Western Arlanda Hotellby erbjuds ljusa och luftiga konferenslokalerna där upp till 125 personer kan konferera bekvämt. Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WIFI. I möteslokalerna ingår alltid färskt vatten, frukt & godis, block & pennor, samt projektor/OH-utrustning.
På Arlanda Hotellby lägger man stor vikt vid gruppens måltider som planeras speciellt av hotellets köksmästare. Under kaffepauserna dukas även en mängd olika förfriskningar upp för att gruppen ska få maximal energi. Kaffe & bananer är alltid ekologiskt och dem arbetar aktivt för att utesluta palmolja i den mat som serveras. Den dignande frukostbuffén, som erbjuder alltifrån dagsfärskt hembakat bröd, nytta juicer och smoothies, till klassiker som bacon och ägg, dukas upp redan klockan 04.00.
I de 17 husen på gården ryms 145 hotellrum med totalt 268 bäddar, som är personliga och välkomnande, här får du njuta av ombonade sovrum med sköna sängar. Gratis Wifi är en självklarhet under din vistelse. Det erbjuds även 9 helt nyrenoverade Business rum, med bekvämligheter som ny kaklade badrum, espressomaskin & strykjärn samt morgonrock.
På hotellet finns även gym samt en närliggande golfbana. På kvällen är aktiviteter som Chokladprovning med RC Choklad och/eller musikquiz väldigt uppskattat bland de konfererande gästerna. Förutom det finns ett samarbetar med Sigtuna Yoga center & Puls.nu
Ett besök på BW Arlanda Hotellby innebär alltid god tillgänglighet och tillmötesgående service med fokus på gästernas specifika önskemål och behov. Här bor ni lika bra oavsett om ni är på väg eller har varit ute och rest, om ni vill ha några avkopplande dagar eller vill hålla konferens med företaget.
Som ett led i arbetet att försöka minska vårt avtryck på planeten, har Arlanda Hotellby, tillsammans med Destination Sigtuna, som mål att byta ut samtliga plastartiklar mot mer miljövänliga alternativ. Miljöbussarna som kör gästerna till och från Arlanda, uppfyller högsta kraven för Euro 6 och har därför ett lågt utsläppsvärde. För att stötta den biologiska mångfalden finns även bikupor med bin som producerar egen honung.
Best Western Arlanda Hotellby är ett smidigt alternativ för inflygande konferensdeltagare eller i allmänhet där kollegorna kommer från olika håll. 30 minuter från Stockholm, 5 minuter från Arlanda och med goda kommunikationer till båda två.

Varmt välkomna!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 145
Antal bäddar 269
Största lokal 125
Max restaurang 125
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bristagatan 22, 19560 Arlandastad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Best Western Arlanda Hotellby
Faciliteter på Best Western Arlanda Hotellby

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Best Western Arlanda Hotellby kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Best Western Arlanda Hotellby
HOTELLRUM 145
MAX ANTAL BÄDDAR 269
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 125