KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Finlandshuset

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Mumintroll i all ära, men på Finlandshuset bjuds det på mycket mer än så av grannlandet i öst. Behändigt placerat på Snickarbacken i centrala Stockholm kan den här konferensanläggningen stå värd för möten av alla de slag. Huset i sig stod färdigt redan 1896 efter ritningar av Johan Laurentz och en del av anläggningen har idag blivit K-märkt. Det byggdes från början för KFUMs räkning men nu sköter Finlandsinstitutet driften. Här möter man en utpräglad känsla av Finland med både finska turistbyrån och finska föreningen innanför samma väggar.

Logi
Kan ordnas på angränsande hotell.

Lokaler
På Finlandshuset kan både små och stora grupper konferera i attraktiva och intima omgivningar. Här finns fräscha och moderna lokaler för upp till 200 personer och flera grupprum för mindre möten. Är man många och önskar mingel står festsalen till förfogande med plats för större sällskap. Tack vare hög flexibilitet hos både lokaler och personal kan olika sorters möten anordnas; det går precis lika bra med renodlade konferenser som workshops, utställningar och föreläsningar till exempel. Så vilket syfte som än ligger i botten för ett möte så står Finlandshuset redo!

Mat & dryck
Beroende på när man känner sig som mest produktiv – morgon, middag, eller kväll – finns här alla möjligheter att få arbetet gjort. Möte till frukost eller över en smörgås på kvällen spelar ingen roll. Under dagen kanske energiförrådet behöver fyllas på, och då erbjuder Finlandshuset god mat med både välkända rätter och några kanske lite mindre bekanta med nyskapande smaker. För den gröna delen av tallriken finns en välutrustad salladsbuffé som start på eller vid sidan av måltiden. Här möter man många spännande smaker oavsett tid på dagen.

Aktiviteter
Hårt arbete förtjänar härlig avslappning. I sann finsk anda erbjuder Finlandshuset bastubad under konferensen – en aktivitet som är mycket uppskattad bland gästerna. De kan ordna genuina saunakvällar som avslutning på en dagskonferens, eller som mellanakt i flerdagarsmöten.

Läge
Ett möte på Finlandshuset har nära till allt. Med Stureplan på gångavstånd och Stockholms centralstation endast 1 km bort spelar det ingen roll om kollegor ansluter från olika delar av staden eller landet. Dessutom får man tillgång till hela storstadens utbud på bara ett kort avstånd. Samtidigt som Stockholms livfullhet knackar på dörren, möts man i lugn och ro på Finlandshuset. Den här anläggningen balanserar stadens brus med en stillhet och resultatet blir en härlig plats för framgångsrika möten.

Övrigt
Det här är en liten anläggning men i litet format kommer stor förmåga. Styrkan hos Finlandshuset ligger i personlig service och det passar utmärkt för dagskonferenser.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 200
Max restaurang 150
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Snickarbacken 4, 11183 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Finlandshuset
Faciliteter på Finlandshuset

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Finlandshuset kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Finlandshuset
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200