KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Marholmen

Norrtälje, Stockholms län
English
ENGLISH

Marholmen ligger mitt i Roslagens skärgård, bara en timmes resa från centrala Stockholm.

Boende:
På Marholmen erbjuds boende av flera olika typer. Välj att bo i hotellet som stod klart 2015, i rum med stora fönster och balkong eller veranda, eller i deras villor och stugor.

Lokaler:
Marholmen har flertalet konferenslokaler och grupprum. Lokalen Skeppet är den största, med upphöjd scen och plats för upp till 180 personer i biosittning.

Avskild konferens:
För den som vill konferera helt avskilt finns Villa Berg, en Kulturminnesmärkt jugendvilla uppkallad efter grosshandlaren Nils Berg. Här kan man boka ett all inclusive-paket med allt från nattmackor till frukost och middag. Här finns utmärka möjligheter till vinprovning i den välsorterade vinkällaren. Enkelrum för 14 personer och ett eget konferensrum i Villan gör det perfekt för det avskilda mötet!

Avskild konferens erbjuds också i Grosshandlarvillan. Här finns 4 dubbelrum, varav en svit, ett modernt kök och ett allrum.

Konferensaktiviteter:
Marholmen är en ö av upplevelser för både stora som små grupper. Året om erbjuds här ett stort utbud av aktiviteter för alla smaker, allt från att ni lagar er konferenslunch över öppen eld till hisnande 10-kamper och gungande båtorientering. Samtliga aktiviteter är framtagna och genomförs av Marholmens egen personal.

Restaurang:
På Marholmen är maten en stor del av upplevelen, och de utgår från Roslagens matkultur när de lagar mat från grunden med säsongens lokala råvaror.

Spa:
Marholmens Spa Mareld kan man besöka året runt. Här finns ångbastu med stjärnhimmel, pool med gotländsk natursten, utsikt över skärgård, bryggor och strandkant – en perfekt plats att fly undan dagen en stund!

Naturen:
Marholmen är en ö i Stockholms norra skärgård, så fort ni kommit över den lilla bron från fastlandet så upplevs här ett lugn. Omgiven av havet kan ni när som helst välja att ta en bensträckare runt någon av öns vackra promenadstråk jämnsmed vattnet för att få ny energi till konferensen. På ön finner ni ett 40-tal hus, villor och stugor som alla hyrs ut året om av Marholmen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 175
Antal bäddar 330
Största lokal 180
Max restaurang 250
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Marholmen 1, 76192 Norrtälje
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Marholmen
Faciliteter på Marholmen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Marholmen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Marholmen
HOTELLRUM 175
MAX ANTAL BÄDDAR 330
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 180