KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Münchenbryggeriet Event & Konferens

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Münchenbryggeriet Event & Konferens – stora konferenser vid Riddarfjärden

Utmed Riddarfjärden står ståtliga Münchenbryggeriet, en oumbärlig del i landskapet och en som många ögon känner igen. På 1800-talet var det, som namnet skvallrar om, ett bryggeri där ölflaskor fylldes dag efter dag ända till början av 1970-talet. Idag är byggnaden en modern konferensanläggning med stora ytor för mingel, event och möten. I en stadsmiljö med mycket personlighet och karisma kan företaget sammansluta här bland historia och minnen från bryggeriets storhetstid!

Dagar och kvällar
En konferens på Münchenggeriet kan kompletterased logi på något av de trevliga hotell som ligger nära. Kontur hjälper till även med hotellbokning.

Lokaler för stora och små på Münchenbryggeriet
Münchenbryggeriet Event & Konferens är anläggningen med kapacitet och förfogar över 23 nyrenoverade möteslokaler i varierande storlek. Lokalerna är ljusa, rymliga och moderna med en fantastisk utsikt över Riddarfjärden.

Mässhallen är anläggningens största lokal med sina 940 kvadratmeter. Här möts upp emot 900 sittande deltagare under järnbalkar och bland mässingsdetaljer. Är det stående event kan salen ta över 1500 personer! Därefter i storleksordning kommer Mälarsalen, ett utrymme för 650 sittande gäster, 1 000 stående, och 100 kvadratmeter terrass därtill!

Tack vare att lokalerna ligger i anslutning till varandra kan Münchenbryggeriet ordna stora event med mångsidighet! Klicka till höger för att läsa mer om övriga lokaler.

Tre nyrenoverade fullt utrustade restaurangkök
På Münchenbryggeriet har vi tre nyrenoverade fullt utrustade restaurangkök där vi lagar all mat från grunden. Med förstklassiga råvaror och mycket omtanke gör vi 3-rättersmenyer, varma och kalla bufféer, kanapéer, smörgåsar och mycket mer. Att laga för 1000 personer eller 50 personer är ingen skillnad för oss, vi gör det med lika mycket omsorg och samma höga kvalitet. Självklart har vi ett ekologiskt husvin på menyn och Münchenbryggeriets egna ekologiska hantverksöl.

Roa kollegorna under konferensen
En konferens ger ofta möjlighet för en aktivitet mellan mötena. På Münchenbryggeriet tycker man det är himla trevlig och anordnar därför en rad aktiviteter för sina mötesgäster att välja mellan. Prova på rockstjärnelivet, bygg nya relationer i Bryggerikampen, utmana kollegorna i Gameroom – en interaktiv spelidé med sociala utmaningar – eller vandra i Da Vinci-kodens fotspår i en mystisk mordutredning …

Vid Riddarfjärdens kant
Münchenbryggeriet Event & Konferens ligger bedårande vackert på Söder Mälarstrand intill Riddarfjärden. Enkelt att ta sig till, vackert att beskåda, och omgärdat av lugn och guppande båtar.

Konferera miljövänligt!
Konferenser, mässor, middagar och resor ger ett avtryck på omvärlden som vi måste ta ansvar för. Vi lägger därför stor vikt vid att sträva efter att göra ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi är sedan länge en Svanenmärkt anläggning och ställer höga krav på våra leverantörer. Hållbarhetsarbetet genomsyrar hela vår verksamhet.

Vårt mål att bli Sveriges mest hållbara konferensanläggning.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 1000
Max restaurang 950
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Torkel Knutssonsgatan 2, 11825 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Münchenbryggeriet Event & Konferens
Faciliteter på Münchenbryggeriet Event & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Münchenbryggeriet Event & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Münchenbryggeriet Event & Konferens
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 1000