KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Skansens Restauranger

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Om ni vill uppleva svensk kultur i trivsam miljö under konferensen så är Skansens Restauranger ett självklart val. Här samsas det allra mest traditionella i en kombination med modern komfort som ger mersmak. Med säsongsbetonade aktiviteter och måltider spelar det ingen roll när vistelsen äger rum – vi står redo året runt!

Logi
Ordnas till fina priser på Hotell Riddargatan som ligger endast 10 minuter bort med buss/bil/taxi.

Lokaler
Med 7 konferenslokaler kan Skansens Restauranger ge utrymme åt såväl det stora som det mindre sällskapet. På Högloftet kan 285 personer få plats i biosittning och i den Gustavianska Våningen konfererar 60 deltagare med gott om plats. Därutöver finns 6 grupprum för de mindre mötena. Känner ni för något annat än en sedvanlig konferens kan Skansen erbjuda en hel del aktiviteter i de spännande omgivningarna. Här utformas konferensen efter behov och önskemål.

Mat & dryck
Er konferenslunch avnjuter ni i anrika Sollidens matsal med utsikt över Sollidenscenen och hela Stockholm. Här serverar vi modern, svensk mat som varierar efter säsong.

Aktiviteter
Oavsett tid på dagen finns det något att förgylla konferensen med; hur låter det t.ex. med ett besök av en boaorm till eftermiddagskaffet, en guidad visning bland gårdar och djur eller att kanske en frukostmatning av björnarna?
Lägg till en teambuilding-upplevelse: Uppdrag Skansen, en lagtävling som består av olika frågor, problemställningar och klurigheter som måste lösas. Därtill finns en mängd andra roliga aktiviteter, både utom- och inomhus, för att motivera och stimulera mötesdeltagarna.

Läge
Med sitt ypperliga läge på storslagna Djurgårdsslätten erbjuds våra konferensgäster en förförande vy över Stockholm. Allt går i samma magiska anda och sjuder av svensk tradition och det allra bästa som Skandinavien har att ge. Det är nära till Stockholm city men känns långt bort från stress och måsten med närheten till djur, grönska och vatten.

Övrigt
Det finns ett flertal sätt att ta sig till Skansen på, mest minnesvärt är kanske båtvägen då man kan inleda eller avsluta konferensen med att låta den friska havsbrisen svepa över ansiktet medan man färdas över vaggande vågor på Djurgårdsfärjan.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 285
Max restaurang 550
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Djurgårdsslätten 49-51, 11593 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Skansens Restauranger
Faciliteter på Skansens Restauranger

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Skansens Restauranger kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Skansens Restauranger
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 285