KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hilton Stockholm Slussen

Stockholm, Stockholms län
Med ett av Stockholms bästa lägen stoltserar finner ni Hilton Stockholm Slussen på kanten av Södermlam med utsikt över Gamla Stan och Riddarfjärden. Den som söker elegans och finess för konferensen bör slänga ett öga hitåt. Rent, ljust, genomtänkt och professionellt är ord som gärna vippar på tungspetsen när gästen kliver utanför dörren efter en vistelse. Alla allmänna utrymmen, konferenslokaler och gästrum renoverades 2012. Med gratis wi-fi kan du vara uppkopplad överallt på hotellet.

Bo i stil på Hilton
Marmor i badrummet och nordisk känsla i inredningen är vad som möter konferensgästen på Hilton Stockholm Slussen. Alla rum har fluffiga handukar, tofflor, lyxiga Peter Thomas Roth badprodukter, möjlighet att laga te eller kaffe på rummet, uttag vid nattduksbordet och ett skrivbord och stol för dem som vill jobba på rummet. På hösten 2014 har alla TV-apparater byts ut och ett utbud på över 100 gratiskanaler finns på rummet. 289 rum totalt och plats för 479 övernattande gäster gör hotellet till ett attraktivt val för större konferensgrupper.

Tänkande möten
Det är inte bara stor kapacitet på login på Hilton Stockholm Slussen. Med hela 16 möteslokaler inkluderande flera grupprum kan man husera flera stora grupper på en gång. Största lokalen, med plats för 285 personer, är Auditoriet med drygt 10 meter i takhöjd med fantastiskt akustik och rymlighet samt en egen terrass mot Riddarholmen.

De övriga lokalerna har fått sina namn från betydelsefulla filosofer och gudaskapelser som Aristoteles, Platon, Sofokles, Afrodite, Sokrates och Apollon. Med inspiration av dessa legender, hur kan konferensen bli annat än en tankens tillställning?

En bra start på dagen
Det är en specifik del av vistelsen som gästerna uppskattar: frukosten. Med en bra start på dagen blir arbetet en enkel affär och det banar för nyskapande och framgångsrika möten. Måltiden intar gästerna i Restaurang Panorama, där även konferensluncherna serveras.

I Eken får man avnjuta vällagad mat från både Sverige och rätter med rötter utanför våra gränser. Fokus är på ekologiska ingredienser. Till detta serveras en ljuvlig utsikt över Stockholms glittrande byggnader och havsyta.

Nya upplevelser efter mötet
På Hilton Stockholm Slussen hjälper man gärna till att ordna trevliga aktiviteter såsom smakprovningar och mycket annat, det är endast fantasin som begränsar. Dessutom välkomnar man gästerna till det fullt utrustade gymmet som finns på hotellet, där man även kan gå på spinningpass och grupptimmar. Därutöver finns självfallet hela huvudstaden runt husknuten. Musikal, teater, shopping, båtutflykter, eller matupplevelser är bara några av de möjligheter som finns. Gamla Stan ligger precis bredvid hotellet och färjan till Djurgåden tar man sig till på ett par minuter.

Läge
Vare sig företaget kommer från Stockholm eller utifrån är Hilton Stockholm Slussen ett smart val. Hotellet ligger bredvid Slussens tunnelbanestation och endast några minuter från Centralstationen med fjärrtåg och anslutningar till Arlanda och Skavsta flygplats är det enkelt att ta sig hit även för grupper med kort om tid.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 289
Antal bäddar 479
Största lokal 286
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Guldgränd 8, 10465 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hilton Stockholm Slussen
Faciliteter på Hilton Stockholm Slussen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hilton Stockholm Slussen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hilton Stockholm Slussen
HOTELLRUM 289
MAX ANTAL BÄDDAR 479
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 286
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE