KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Grinda Wärdshus

Vaxholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Grinda Wärdshus – skärgårdskonferens med stämningsfull inramning

Solnedgången skimrar i västra horisonten och slungar ett rött sken över sötsaltens hav. Ön Grinda i Stockholms skärgård badar i detta romantiska ljus var kväll när solen motvilligt sänker sig nedåt och lämnar himlen fri för månens scenframträdande. I publiken för detta skådespel finns Grinda Wärdshus, en konferensanläggning på första parkett med gott om pausunderhållning och privata salonger. Välkomna.

Att bo på ön Grinda
På Grinda Wärdshus kan mötesgruppen välja. Hotellboende eller enklare vandrarhem finns på ön och gör att anläggningen lämpar sig för olika budgetnivåer. Det finns 30 bekväma rum med skön inredning och rena färger. På Grinda Wärdshus får 70 konferensgäster plats att övernatta under mötesperioden.

Mötet på Grinda Wärdshus
Denna anläggning har konferenslokaler som passar olika gruppstorlekar. 5 stycken till antalet, faktiskt. Av dessa är tre grupprum och trivs bäst med upp till 12 personer i varje, medan de andra två är större och kan ta emot max 70 personer i bekväm biosittning. Om mötet kräver annan sittning är det även möjligt att möblera om för de flesta upplägg.

Livets cirkel i köket
Att det är maten som gör Grinda Wärdshus så unikt är det ingen tvekan om. Hit kommer privatpersoner bara för att avnjuta en fantastisk måltid signerad köksmästaren och hans kollegor. Genom att de gör sitt jobb kan företaget få energi att göra sitt. Livets cirkel på en enda liten ö! Man använder fina råvaror och rätterna sjuder av elegans, kreativitet, och välbehag. Konferensmåltiderna här inspirerar till nya vägar, även efter det att tallrikarna dukats av och sista kaffekoppen tömts.

Aktiviteter på Grinda Wärdshus
Skärgården är som känt ett tacksamt konferensläge. Inte bara tack vare friden som råder i öarnas flytande rike, men också möjligheterna att få en nypa frisk luft som ger ny energi mellan möten. På Grinda Wärdshus är man duktiga på att ta fram aktivitetsförslag som lockar och kittlar mötesdeltagarna och ger en riktigt bra upplevelse.
Havskajak, shopping, ett svalkande dopp från bryggan, eller populära aktiviteten flytande bastu. Öns kafé Framfickan har utomhusservering och intill ligger utrymmen för idrottsaktiviteter såsom boule och fotboll. Organiserat eller på fri hand – Grinda har det mesta!

Konferens, destination skärgård
Läget för konferensgruppen som kommer till Grinda Wärdshus är inte mycket att bråka om. Hav och natur hand i hand utanför den fantastiska jugendvillan som utgör huvudbyggnaden skapar en strålande inramning för möten som söker inspiration. Det finns flera båtar som går ut hit vars kajplats är enkel att nå med kollektivtrafik.

Tips! Hyr en båt bara för företaget och njut av en skön resa ut till destinationen tillsammans.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 30
Antal bäddar 70
Största lokal 70
Max restaurang 70
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Södra bryggan - Grinda, 18599 Vaxholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Grinda Wärdshus
Faciliteter på Grinda Wärdshus

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Grinda Wärdshus kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Grinda Wärdshus
HOTELLRUM 30
MAX ANTAL BÄDDAR 70
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 70