KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Östergårds Mat, Fest & Möten

Danderyd, Stockholms län
English
ENGLISH

Östergårds – möten och upplevelser att minnas!

Kanhända red medeltidens riddare genom trafikkorsningen vid Östergårds konferensanläggning? På 1300-talet var området nämligen, som nu, en knutpunkt för tre regioner som möttes i ett känt vägskäl där Postens budbärare bland annat färdades. Östergårds i Danderyd är med andra ord en mötesplats som tar sin plats i historieböckerna. Nu vill man skapa framtidens möten!

Boende under konferensen
Vid konferens med övernattning bor mötesdeltagarna på närliggande trestjärniga Best Western-hotellet Hotell Danderyd. Genom samarbete med Östergårds kan man ge övernattning i 44 rum!

Att mötas på Östergårds
Möteslokalerna på Östergårds konferensanläggning är stämningens salonger! Med plats för upp till 90 personer har dessa utrymmen särpräglad karaktär. Dovt och sobert i Biblioteket eller lekfullt och färggrant i Annas rum avrundas med storslagna restaurangen Ladan med träbjälkar i taket och snedlutande väggar. I förnäma Vinterträdgården möts upp till 40 personer i en avslappnad och informell miljö. Den största lokalen, Festsalen, har högt i tak och ljus miljö med många vita ytor och välplanerade färginslag för bästa balans.

Öppet kök bjuder in gästerna
Rätterna på Östergårds meny hymlar inte om sin egen förträfflighet. Det är celebriteter av rang som står på listan tillsammans med fullvärdiga assisterande tillbehör. Maten tillagas i öppet kök och bjuder in matgästen att visuellt dela kökets dofter och tillagningsmoment. Huvudtanken är att använda älskvärda klassiker och ge dessa en modern känsla för att blanda det bästa av nu och då. Framtiden är här och den tillagas på Östergårds!

Curla med chefen!
Att en aktivitet kan höja stämningen på konferensen har man sett med egna ögon på Östergårds. Därför vill man ge företagsgruppen goda alternativ att att starta upp eller avrunda mötet med. Något som man inte hittar överallt är curling! Nära anläggningen ligger nämligen Danderyds Curlingklubb – en spännande ny upplevelse för den nyfikna mötesgruppen. Prova på en av landets framgångsrika OS-grenar och se varför det blivit så stort.
Mer konventionella aktiviteter finns självfallet på plats också. Smakfulla provningar av vin och plockmat eller en helt egen matutmaning är utmärkta alternativ då anläggningen har mycket kunnig personal inom alla områden. När vädret är vänligt nog att tillåta det finns boulebana och vackra stråk utomhus. Prata gärna fler aktiviteter vid förfrågan!

Enkelt att ta sig till Östergårds
Mindre än 10 minuter från Roslagstull, med många parkeringsplatser och busshållplats utanför gårdskanten gör Östergårds i Danderyd ett smidigt alternativ. Omgärdat av natur och åkrar blir anläggningen en bedårande miljö för inspirerande möten där företaget söker lugn och ro.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 6
Största lokal 90
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Danderydsvägen 144, 18236 Danderyd
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Östergårds Mat, Fest & Möten
Faciliteter på Östergårds Mat, Fest & Möten

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Östergårds Mat, Fest & Möten kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Östergårds Mat, Fest & Möten
HOTELLRUM 6
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90