KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Noors Slott

Knivsta, Uppsala län
Noors Slott - slottskonferens 20 min från Arlanda

Mellan två glittrande sjöar finner man Noors Slott - detta lilla träslott från 1600-talet. Hit kom kungligheterna på besök titt som tätt förr i tiden och det har alltid funnits mycket glädje i att ta hand om gäster, nu som då; kungliga eller inte. Just eftersom det är så pass litet till storleken får man här en lite mer avskild konferens: 25 personer eller fler och man kan få anläggningen själv på kvällen. Säkert är i alla fall att gruppen alltid möts i en egen byggnad, vilket ger en härlig personlig känsla.

Logi
Hemtrevliga och mysiga rum bjuder in till rogivande nätter i angenäm slottsmiljö. 27 rum, 40 bäddar, välkomnar mötesgästerna till varm inredning och modern komfort, med alla bekvämligheter man kan önska för en övernattning på ett slott. Här ska man trivas är tanken, och det gör man med all säkerhet i dessa fina rum som är inredda enligt trivselns alla regler.

Lokaler
Tre stora lokaler finns här i slott och flyglar för grupper om upp till 60 deltagare. Kungssalen är allra störst med 70 kvadratmeter och fin inredning. Här möter man en perfekt kombination av modernitet och historia med vackra lampor i taket som vakar över nutidens utrustning och möblering nedanför. I direkt anslutning till Kungssalen ligger 4 stycken grupprum som passar utmärkt när den större gruppen vill dela upp sig för ytterligare diskussion. Utöver dessa grupprum finns två till på anläggningen.

I varsin flygel ligger syskonlokalerna Carolina och Carolus. Den senare är något större och tar 32 mötesdeltagare i biosittning. Carolus är även den mest moderna lokalen som går helt i samtidens tecken, och därtill tillgås med egen veranda för fikapauser eller liknande. Carolina är lillasyster – lite mindre och lite mysigare - och det ser ut som ett kontor med gammaldags charm. 20 personer sitter bekvämt i biosittning.

Mat & dryck
En meny som lever och andas med alla fyra säsongerna och det finaste dessa har att erbjuda, gärna från närområdet. Är det dessutom ekologiskt odlat hamnar det överst på listan i Noors Slotts kök. Måltiderna serveras i någon av de 3 matsalarna, som alla inger en stämningsfylld omgivning till lunchen eller middagen.

Aktiviteter
Stora ytor ger stora möjligheter. Här skräddarsys en konferensupplevelse för varje enskild grupp, helt enligt önskemål. Olika smakprovningar belönar suktande smaklökar med bubblande champagne, bitande whisky, ljuvlig choklad eller något annat välsmakande. Prova på att stå bakom baren en stund med assistans av duktiga bartenders i slottets pub högst upp i byggnaden, där även en avslutande drink kan intas för att skåla för de produktiva möten som ägt rum under dagen.

Läge
15 minuter från Arlanda och vackert beläget vid två vatten. Noors Slott tronar med sina två flyglar över markerna som ger goda förutsättningar för avkopplande promenader eller trevliga aktiviteter.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 27
Antal bäddar 40
Största lokal 60
Max restaurang 75
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ledingevägen, 74190 Knivsta
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Noors Slott
Faciliteter på Noors Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Noors Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Noors Slott
HOTELLRUM 27
MAX ANTAL BÄDDAR 40
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 60
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE