KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Ombergs Turisthotell

Ödeshög, Östergötlands län
English
ENGLISH

För ett litet och personligt hotell är Ombergs Turisthotell en storslagen syn. En magnifikt röd byggnad möter upp gästerna när de anländer till Ombergs fot, som välkomnar till en vistelse i äkta östgötagemyt. Spröjsade fönster, vita knutar, vidsträckta fält och en flagga i topp som flaxar i vinden skapar ett välbehag i och med första klivet på anläggningen. Här vill man trivas, och det ger goda förutsättningar för en produktiv konferens. Ett prisvärt alternativ för företag som söker en lite mer privat, mer avskild miljö.

Logi
På själva hotellet finns 15 rum och 28 bäddar, men om det skulle behövas fler sängplatser så finns det ett antal närliggande tilläggsalternativ. Rummen på Ombergs Turisthotell är pigga och bejakar sinnenas stämning med distinkt karaktär i varje enskilt rum, där en i överlag lantlig smakfullhet dominerar, fast med olika ansikten. Ljusa färger får ta emot dagsljuset utifrån i vissa, och i andra dansar mönster på väggarna för en gammaldags känsla. Handfat finns på alla rum, men toalett och dusch ligger i korridoren för gemensamt bruk.

Lokaler
2 lokaler återfinns på denna anläggning: Ellen Key och Sverker. Ellen Key är lite mindre och tar 14-16 personer som flest utan att det blir trångt. Den här lokalen blickar ut mot Vättern och ger känsla av en inglasad veranda med stora fönster och generöst ljusinsläpp. I Sverker sammansluter upp till 45 personer i en elegant lokal med utsikt över Östergötlands skog och mark.
Många grupper väljer även att utnyttja de fantastiska omgivningar som vilar kring Ombergs Turisthotell. En promenad runt berget, ned vid vattenkanten, eller helt enkelt bland gröngräset kan göra under för kreativiteten.

Mat & dryck
Med en säsongsbetonad meny ger kockarna stor variation till sina gäster. Upp till 90 personer dinerar i största matsalen, och därtill kan möteslokalerna användas för mer privata sittningar vid tillgång. Man använder sig av lokala producenter och ekologiska varor i stor utsträckning, och drar fördel av Östergötlands arv inom lantbruk. Grönsaker, kött och fisk av hög kvalitet behöver inte fraktas långt för att hamna på tallriken här. Varje företag kan skapa sitt eget upplägg för måltiderna, och årets Östgötakock 2012 ser till att det blir en minnesvärd upplevelse.

Aktiviteter
Det är en lugn och rofylld miljö kring Omberg. Detta kan konferensdeltagare dra nytta av i form av motionsaktiviteter, kulturupplevelser, en stilla promenad kring Tåkern med fågelskådning, eller genom att glida fram över vattenytan i en kajak. Mer fysiskt kan det bli i lagtävlingar, huvudbry i Klurkampen eller spännande Ombergssagan. Inne på hotellet kan man erbjuda smakprovningar av olika slag, en stunds ro i gemensamt TV-rum eller helt enkelt en drink på balkongen som sträcker sig likt ett leende från ena sidan av hotellet till den andra.

Läge
Geografiskt sett inte mitt i landet, men mitt mellan företagscentrum som Stockholm och Göteborg, samt Jönköping och Linköping. Det är lätt att ta sig hit, via E4:an och så 7 km till. Även buss och tåg passerar via Ödeshög.

Övrigt
Med tanke på storleken finns stora möjligheter till enkelrätt på anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 15
Antal bäddar 28
Största lokal 45
Max restaurang 90
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ombergs Turisthotell, 59993 Ödeshög
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Ombergs Turisthotell
Faciliteter på Ombergs Turisthotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Ombergs Turisthotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Ombergs Turisthotell
HOTELLRUM 15
MAX ANTAL BÄDDAR 28
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 45