KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

TanumStrand SPA & Resort

Grebbestad, Västra Götalands län
English
ENGLISH

TanumStrand SPA & Resort
Konferera på TanumStrand SPA & Resort för aktiv avkoppling och inspirerande möten i världens vackraste skärgård.

På platsen där land och hav möts i Grebbestad, norra Bohuslän, får företaget ypperliga förutsättningar för en upplyftande och upplevelserik konferens. TanumStrand är anläggningen med stora möjligheter för de stora konferenserna, eventen och kickofferna då anläggningen har stor kapacitet både ute och inne.

Bo under konferensen
Konferensgästerna på TanumStrand kan välja mellan två boenden: traditionsenliga hotellrum samt gäststugor. 155 rum finns i hotelldelen och de allra flesta med utsikt över havet. En kort promenad därifrån ligger anläggningens 99 moderna och nyrenoverade stugor. Här disponerar gästerna varje stuga för sig med kök och badrum. Perfekt för mindre sällskap som har eller vill skapa täta relationer inom gruppen. Totalt finns cirka 750 bäddar.

Stora och lilla mötet på TanumStrand
Alla möten, stora som små, får plats på TanumStrand. I tillägg till sina 13 konferenslokaler och grupprum har man TanumStrands eventhall Skagerrak – med plats för upp till 1000 gäster för stora konferenser, mässor, banketter, konserter och andra tillställningar.

I möteslokalerna tar största utrymmet emot 150 gäster i biosittning. Många lokaler kan möbleras om till olika syften och vissa kan slås ihop vid behov för större kapacitet. TanumStrand har även lokaler för behov av lite annorlunda grupprum - det finns relaxrum och sjöbodar som kan avsättas för mindre gruppaktiviteter.

Maten och drycken vid havet
I den härliga restaurangen Latitud 58° på TanumStrand sitter konferensgästerna ned till bords intill en ljuvligt skön utsikt över havet och kan se fram emot en inspirerande måltid. Menyn har präglats av närheten till havet och vid förfrågan ordnas det mer än gärna skaldjursbuffér där råvarorna kommer direkt från havet utanför. Här serveras frukostbuffé med en omelettkock och lunchen serveras i form av en tvårättersmeny eller lunchbuffé. Restaurangen har ett open kitchen där man som gäst kan se på när kockarna lagar mat.

Aktiviteter är specialiteten på TanumStrand
Att komma till TanumStrand och boka in någon aktivitet är ett måste. Området är upplagt för att göra allt från en mindre promenad till större anordnade aktiviteter. Teamet på TanumStrand är väl förberedda och har stor vana av detta. Ofta skräddarsys aktiviteten beroende på vad företaget har för förutsättningar. Området har minigolf, hinderbana, träningsplatåer, bad, SPA, pizzeria, gräsytor, klippor, strand, bryggor och skog med stora möjligheter. Önskar företaget en aktivitet som inte finns på TanumStrand så hyrs detta in - allt ifrån E-mountainbike cykling, kajak, hummerfiske, ostronsafari till 5-kamper, musikquiz, yoga, skattjakter. Här sätter bara fantasin gränser för vad som önskas - allt från små icebreaks i samband med en mötespaus till halv eller heldagar.

SPA och bad
Här finner man ett stort fint SPA med en infinity pool, varma hällar, äventyrsduschar, olika bastu, relaxrum, utomhusjaccuzi, istvagning, fotbad, ljusterapirum, varm pool, utgång mot havet, kallbad och havsbastu, behandlingsrum och SPAshop.
Det finns också ett familjebad med stor pool, bubbelpool, vattenstrålar, grottor och vattenrutschkana.

Mellan Göteborg och Oslo
Grebbestad ligger mitt emellan Göteborg och Oslo och erbjuder havet utanför fönstret och en ostörd miljö som ändå känns central och uppdaterad. Närmaste flygplats ligger ca en timma bort vid Trollhättan/Vänersborgs flygplats och Tanums tågstation är bara 7 minuter från anläggningen! Att ta bilen är heller inga problem, då det finns många gratisparkeringar direkt vid anläggningen. El-billaddare finns som man laddar och betalar genom appen PAIR recharge.

Hållbarhet, klimat och miljötänk
När man väljer TanumStrand så väljer man en anläggning som belönats med den internationella miljömärkningen Greenkey och ett aktivt åtagande finns för att upprätthålla de omfattande kriterierna. TanumStrand går även steget längre för att öka medvetandet av klimatpåverkan av den trerättersmeny som serveras under konferensen genom att beräkna klimatpåverkan via företaget Klimato. Ett kontinueligt arbete fortgår för att få in detta i alla menyer som serveras.

Varmt välkomna till TanumStrand SPA & Resort!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 155
Antal bäddar 700
Största lokal 750
Max restaurang 750
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
TanumStrand, 45795 Grebbestad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på TanumStrand SPA & Resort
Faciliteter på TanumStrand SPA & Resort

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt TanumStrand SPA & Resort kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA TanumStrand SPA & Resort
HOTELLRUM 155
MAX ANTAL BÄDDAR 700
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 750